Kasiu jutro zakupy i nie mam obiadu co oznacza,że muszę przed południem iść do "T",a do szkółek to jak mam obiad gotowy
Z ciekawości można tylko odwiedzić to przy Kraśnickich nie byłam dawno tak dla pocieszenia.
W sobotę planowałam Końskowolę,ale ja planowałam ;(
Po południu jutro,albo sobota mam luźniej
Tylko muszę wiedzieć na bank bo mam pomysły na weekend
Kasiu, przeczytwłam Twój wątek, powiedzmy w 70% i muszę powiedzieć, że naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy. Zrobiliście tak dużo w tak krótkim czasie, i efekt jest naprawdę super Teraz widzę, że mój ogród też niedługo będzie "wyglądał" Dodałaś mi otuchy. Dziękuję za wizytę u mnie i zapraszam częściej
Kasia jaka nuda?????
W jeden sezon zrobiłaś kawał ślicznego ogródka!!!
Najbardziej podoba mi się mur....ale pewnie do czasu powstania domu, bo projekt wygląda obiecująco
Aleksandra fajna dzidzia...chociaż teraz to już pewnie kawał pannicy (Moja tylko rok starsza)
No to teraz czekam na fotorelacje z budowy...będzie się działo...
Życzę spokojnej pracy, bez niespodzianek i powodzenia!!!!
Kasiu, przeczytwłam Twój wątek, powiedzmy w 70% i muszę powiedzieć, że naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy. Zrobiliście tak dużo w tak krótkim czasie, i efekt jest naprawdę super Teraz widzę, że mój ogród też niedługo będzie "wyglądał" Dodałaś mi otuchy. Dziękuję za wizytę u mnie i zapraszam częściej
Dzięki za wizytę na moim pobojowisku )) Twój ogród już w tym roku napewno będzie nas zachwycał, zwłaszcza, że jest robiony w/g planu, a nie spontanicznie i wszystko ma docelowe miejsce u mnie chyba nic nie jest na docelowym miejscu.... no może oprócz tej wielkiej sosny )) miło mi, że dodałam Ci otuchy, bo ja mam nadzieję, że kiedyś i u mnie będzie ogród z prawdziwego zdarzenia ))