Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 22:50, 01 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Kasiu,przepiekna ta biała ostróżka.Ja mam tylko błekitną.Ten rok chyba jest dobry dla hortensji,bo rosna jak szalone,poza ogrodowymi jak zwykle u mnie.

Witaj Małgocha dzięki za wizytę! muszę nieskromnie powiedzieć, że faktycznie te białe ostróżki wybitnie się w tym roku udały, choć niestety połowa już w wazonie, bo nie wytrzymały podczas wiatru. To są pierwsze ostróżki jakie mam w wazonie i widzę, że lepiej jednak trzymają się na rabacie
U mnie wszystkie hortensje są bukietowe (ogrodowych nie mam), rosną na wystawie południowo-zachodniej, podobnie jak większość roślin, bo nie ma narazie oprócz sosny żadnego obiektu zacieniającego, ale kiedyś będzie Hortensje bujają, ale staramy się codziennie wieczorem mocno je podlewać aby przetrwały w te straszne upały. Dostają też nawóz do hortensji mniejwięcej co 14 dni od momentu jak zaczynają kwitnąć. To dopiero nasz drugi sezon ogrodniczy i fajnie, że jest kilka elementów u nas, na których warto oko zawiesić )
Serdecznie pozdrawiam!
KasiaWB 22:52, 01 lip 2012

bociek napisał(a)
Kasiu, gratuluje wystepu Wypadlas super!!!!

)) dzięki zobaczyłam dopiero wieczorem odcinek jaki tam występ )))
KasiaWB 22:53, 01 lip 2012

sylllwia napisał(a)
Kasiu gratuluję występu w tv w Maji

Dzięki choć żaden to występ okroili nieźle nasze wypowiedzi, ale co tam
KasiaWB 22:55, 01 lip 2012

Bogda napisał(a)
http://www.tvnmeteo.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,0,0.html

Kasiuchna, jak fajnie wypadłaś!jakos mi dziwnie było Was słuchać-bo inaczej się czyta a inaczej słyszy!

super

Dzięki Bogda też mi dziwnie było mnie słuchać )) mój M. powiedział, że mam zmieniony głos ) najfajniejsze są spotkania bezpośrednie i mam nadzieję, że i my w końcu się spotkamy!
Pozdrowionka )
KasiaWB 22:59, 01 lip 2012

an_tre napisał(a)
Kasiu oglądałam odcinek o 15:05 Było super gratuluję występu w nagrodę masz ode mnie słonecznego liliowca z żółtą biedronką

Aniu, jeszcze raz dziękuję, choć żaden to występ

Ufff - u mnie w tej chwili leje deszcz, jak cudownie!

Serdecznie pozdrawiam
KasiaWB 22:59, 01 lip 2012

asc napisał(a)
Pozdrawiam i znikam...

przesyłam uściski
KasiaWB 23:01, 01 lip 2012

anna_studio napisał(a)
...ja czekałam z wypiekami na dzisiejszy odcinek.....wypadłaś Kasiu super
Pozdrawiam...
W necie te odcinki zawsze ze sporym opóźnieniem , ale będzie na pewno...

Wieczorem ponownie zamieścili odcinek
Dzięki Ania! też byłam ciekawa jak wypadnie ten odcinek
Pozdrowionka!
KasiaWB 23:03, 01 lip 2012

Przetacznik napisał(a)
Gratulacje!, pięknie wystąpiliście - naturalnie, swobodnie i wesoło, z przyjemnością i dumą patrzyłam : )

Dziękuję Weronika było trochę stresu, bo wszystko na żywioł ) ale również właśnie wesoło w miłym towarzystkie to i TV nie straszna )))
Pozdrawiam!
KasiaWB 23:08, 01 lip 2012

Jeszcze niestety nie kulkowałam bukszpanów, bo w ten upał chyba nie dam rady.

Poza tym, w tej chwili skupiam się na hodowli fasoli

Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i postaram się bywać tak często tutaj i w Waszych wątkach jak tylko będę miała możliwość
kaisog1 23:17, 01 lip 2012

Kaśka gratuluję! No tak super wszystko pomontowali, że nie wiem