Witajcie moi Drodzy! Wieczorem pojawił się odcinek i wreszcie zobaczyłam )) pewnie jeszcze raz sobie zobaczę
całość bardzo fajna, ale faktycznie relacja ze Święta Róż i nasze wypowiedzi bardzo mocno skrócone )) w związku z tym dodam od siebie tutaj to co m.in. mówiłam, a co niestety wycięli z mojej wypowiedzi , choć wydaje mi się ważniejsze, od tego co zostało do programu , że jestem zachwycona atmosferą panującą na Ogrodowisku i niezwykłą życzliwością Forumowiczów, ilością inspiracji i porad, że jest tyle pięknych wątków i ogrodów z kraju i zagranicy etc.
Finalnie, bardzo się cieszę, że zapewne dzięki temu odcinkowi Maji, do naszego grona zawita jeszcze więcej pozytywnie zakręconych osób, ze swoimi ogrodami/ogródkami/działkami/balkonami i ich wspaniałymi historiami a Polska będzie pięknieć ogrodowo
Iwonko, dziękuję połącznie wyszło przypadkowo ) poprostu tu akurat było miejsce na przesadzenie roślin narazie tak zostanie, napewno conajmniej do następnego sezonu Przyznam, że teraz najbardziej czekam na rozkwit wszystkich hortensji Limelight
Serdecznie pozdrawiam
Kasiu, gdzie Ty to wszystko mieścisz? Bo to niby kawałeczek ogródka, a reszta plac budowy, a tu i hortensje i irysy i żurawki i clematisy! Z gumy chyba tę rabatę masz! I zgadzam się, że połączenie anabelek z ciemną żurawką bardzo udane. Pozdrowienia
Agatko dzięki za odwiedziny niezłe zaległości mi się porobiły
Nic już nie mieszczę na tym kawałeczku i dlatego nic nie kupuję a sklepy i szkółki omijam szerokim łukiem ) za rok wypadałoby już rozsadzać, ale chyba nie dam rady w przyszłym roku
Serdecznie pozdrawiam!
Ojjjj z tym Panem bukszpanem to zablużniłaś.... jak możesz się zastanawiac czy dobrze zrobiłaś?? ZObacz jak pięknie się odwdzięcza !
Gosia ma rację, daj mu czas i dużo miłości i a będzie ozdobą całego Twojego ogrodu
Madzia i Gosia - dzięki wielkie za wsparcie Hani również! miałam chyba chwilę słabości i zwątpienia czy kiedyś faktycznie będzie ten bukszpan ozdobą ) dam mu czas i zapewnię opiekę i zobaczymy )
Pozdrawiam!
Zagladam sie przywitac, podziekowac a tu taka radosc mnie spotyka...jakiez cudenka!!!!
Kasienko, o matusiu, cudnie u Ciebie od razu na sercu lzej!!!!
anabelki...miod na moje serce i prosze o wiecej...!
pozdrawiam i sciskam !!!!
Betysiu dzięki za pamięć, nawet nie wiesz jak mi miło, że zaglądasz i przynosisz bukiet takich miłych słów czekam teraz na hortensjowy boom i napewno zdjęcia będą
Serdecznie ściskam i pozdrawiam!!