Hej, od jakiegoś czasu zaglądam na Twój wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie przeczytałam jeszcze wszystkich stron, bo z dwójką dzieci trochę trudno znaleźć czas, ale nagonię. Obejrzałam parę ostatnich postów i muszę przyznać, że z niczego zrobiłaś wielkie COŚ. Podziw i ukłony...
Witam Was moi Drodzy po dłuższej przerwie.Tęskniłam Była to również przerwa od ogródka, w konsekwencji czego obecnie walczymy z gigantyczną ilością chwastów w tym przede wszystkim z szalenie ekspansywanym powojnikiem polnym - jak to zobaczyłam to mało się nie popłakałam oraz z nornicami, które podkopały znaczną ilość roślin m.in. uśmierciły nam jednego świerka serbskiego
A najładniejsza rabata w naszym ogródeczku w tej chwili prezentuje się tak - już trochę uprzątnięta, ale jeszcze sporo pracy wymaga. W tym właśnie momencie kurier przyniósł nożyce szpalerowe J.Bentley'a ze sklepu ogrodowiska paczka pięknie zapakowana dziękuję Danusiu za ekspresową przesyłkę nie pozostaje nam nic innego jak zabrać się wreszcie za kulkowanie ostatnim rzutem na taśmę prawdę mówiąc aż się boję nie wiem od czego zacząć