Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

kaisog1 21:58, 20 sie 2012

No żartujesz! Kochana gdzie Ty sie tak dobrze "obracasz" ????
anieszka 22:06, 20 sie 2012

I to mi się podoba
KasiaWB 22:14, 20 sie 2012

kupiliśmy od tych ludzi kilka sztuk cisów na giełdzie roślinnej i zapisałam kontakt, a że w tej chwili już wszystko wyprzedają bo kończą z uprawą, to grzech nie kupić wprawdzie małe sadzonki, ale urosną przeca )
romka 22:19, 20 sie 2012

kaisog1 napisał(a)

widać Kasia to kobieta sukcesu i ma głowę do interesów
hahaha g..... nie czuje jak sie rymuje

normalnie będzie pięknie!!!
Gardenarium 22:28, 20 sie 2012

Niezłe zakupy, urosną i bukszpana dotniesz, nie poznasz go za rok.

Instagram Ogrodowiska
KasiaWB 22:46, 20 sie 2012

romka napisał(a)

widać Kasia to kobieta sukcesu i ma głowę do interesów
hahaha g..... nie czuje jak sie rymuje

normalnie będzie pięknie!!!

okazje mają to do siebie, że niewykorzystane przemijają i nie szybko wracają lub w ogóle, pozostaje potem żal, że można było spróbować a się nie zaryzykowało już się tego nauczyłam )))) a tu jeszcze bukszpan! jak na życzenie ) bo wciąż się głowię co to będzie z tego mojego biedniuśkiego bukszpana ale roboty przy tym przesadzaniu będzie po pachy
.........a kiedyś może będzie pięknie
Buziaki!
KasiaWB 22:55, 20 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Niezłe zakupy, urosną i bukszpana dotniesz, nie poznasz go za rok.

Dzięki Danusiu za odwiedziny bardzo mi miło, że Szefowa czuwa zbieram materiał na przyszłość, choć jeszcze do końca nie wiem gdzie je ostatecznie posadzę i w jakim układzie, ale jestem oczywiście zdecydowana, że cis będzie ba! ekrany z cisa )) choć w tej chwili patrząc na te małe sadzonki wydaje się to śmieszne ) jak przyjdzie pora to przynajmniej będzie co sadzić, bo w sumie mamy już teraz tych cisów ponad 140 )
Mam nadzieję, że akcja bukszpan zakończy się sukcesem co do pozostałych dwóch okazów muszę ponegocjować przetrzymanie chociaż do następnego roku, bo teraz nie mam gdzie ich posadzić ))
Ściskam serdecznie!
justi 16:38, 21 sie 2012

Wow Kasia ale zaszalałaś. Chyba i ja powinnam zbierać co nieco i jak uzbieram to się wziąć za konkretną robotę a nie takie dzióbanie, to tu to tam.

Lena 16:38, 21 sie 2012

Kasiu,genialną okazję upolowałaś - 3zł za cisa toż to za darmo.
Ja kupiłam meleństwa po 2,5 zł ale Twoje przebiły je o parę lat

Co do bukszpana , uda się na 100%. Przesadzałam takiego dużego,rozerwałam na mniejsze i nawet maleństwa urosły na dole też z korzonkami.
I to w środku lata.Bukszopan ma tysiące drobnych korzonków i raczej łatwe są do przesadzania.
A potem juz tylko ciąć i czarować
Milka 16:43, 21 sie 2012

Kasia, ale super kontakt wyczaiłaś; normalnie niesamowita ilość roślin do wyboru!! i cisy są takie szlachetne; a te wielkie bukszpany do wykopania, bardzo cenne; ciekawa jestem tej akcji; trzeba zaglądać, co też wymyślisz i z bukszpanami i z nowymi nabytkami! po tak udanych zakupach to i na kieckę cosik zostało!