Dachóweczka też już czeka niedawno przyjechała prosto z fabryki z Niemiec
będzie taka
tylko jeszcze nie mogę się zdecydować czy układać ją w równych rzędach czy też z przesunięciem... Obie wersje wyglądają fajnie i co najważniejsze są możliwe w przypadku tego producenta .... Chyba ogłoszę głosowanie
Do tego będą obróbki blacharskie i rynny w podobnej tonacji kolorystycznej - już nie będę pisać ile razy jeździłam, oglądałam, przykładałam i porównywałam przy różnym naświetleniu)))).......
Aniu, zalatana jestem okropnie i nie mam siły, chorowałam też, wczoraj odstawiłam antybiotyk
Całe szczęście, że ktoś wszystkiego pilnuje i miło mi, że mimo mojej absencji zaglądacie do mnie, chociaż nic specjalnie ogrodowego się nie dzieje chociaż... można powiedzieć, że budowa toczy się w ogródku, no bo te tymczasowe rabatki były jednak pierwsze )
Zdjęcia z lotu ptaka - mój M. wlazł na komin innego obiektu budowlanego ) w końcu to dokumentacja budowy i okolicy ) ja na komin chyba bym się nie pchała ))
Ściskam serdecznie i dziękuję! buziaki!
Ewciu, tia......... bliżej, bliżej...a końca nie widać ) czasami chciałabym się ponudzić, a tu nie, o nie nie.... w ciągu ostatniego miesiąca może jedynie ok. 4 godzin mogłam poświęcić na porządki ogródkowe - głównie czyściłam thuje - muszę wreszcie rozsadzić rośliny, bo jest tak gęsto, że thuje mi w końcu wyłysieją, a były takie ładne .... masakra, mam nadzieję, że wszystkie rośliny przetrwają dzielnie najbliższą zimę.
Ściskam, buziaki!
Dzięki za odwiedziny masz całkowitą rację, niestety ten rok zleciał piorunem... zaraz Święta Liczę na to, że cały plan zostanie zrealizowany z terminie
Pozdrawiam