Foty jeszcze będą robione jak skończymy ten etap
Wciąż się waham z tym ułożeniem dachówki, a czas jej wkrótce nadejdzie i trzeba będzie zdecydować ... no a właśnie inne, obiektywne spojrzenie może rozstrzygnąć, bo oglądam i oglądam zdjęcia z realizacji i nadal obie opcje mi się podobają. I masz babo placek :/
Ja chciałam okna ze szprosami ale tylko poziomymi, które szalenie mi się podobają, ale ostatnio jestem za opcją jak największej tafli niepodzielonego szkła, chociaż dzielenia w niektórych miejscach pewnie nie uniknę a kolejny temat do decyzji to kolor okien... ) albo białe albo jasnoszare albo ciemnoszare/antracytowe... też mi się wszystkie opcje podobają a jak zamówię, to raczej trudno będzie odmówić... Muszę zatem rozsądnie decydować
Buziam!
Hej Ewa dzięki, nawet nawet, ale jest jeszcze misz masz albo "romantyczny nieład" większość roślin zmieni lokalizację i to już wiosną, bo np. lawenda do tej pory miała południowe słońce, a teraz już tylko wschodnie i zachodnie więc może nie być już taka ładna. Podobnie z innymi roślinami. Ale wszystko wymaga przemyślenia i najlepiej sadzenia na miejsce docelowe.
Pozdrawiam
Cześć Marzenko dzięki za odwiedziny jak już pisałam, wszystko uzależnione od pogody, byle nie padało, bo deszcz opóźnia robotę. Panowie dbają o ogródek, ale jak z przodu nie ma miejsca to czasem coś składają na trawniku, ale trawnika nie żałuję, bo i tak będzie po budowie zakładany od nowa, jak wypoziomujemy teren
Ściskam serdecznie
Ela, dzięki za odwiedziny strasznie mi miło, że mnie wspieracie i trzymacie kciuki
ogródek jest tylko na 1/2 obwodu, reszta to obecny plac budowlany
Posadziłam rośliny wcześniej ...bo ogródek był pierwszy ...ale liczę, że szkielet szybko urośnie i zrobi ładną ścianę większość roślin zostanie wykorzystanych (rozsadzonych) na niezagospodarowany kawałek ziemi.
Serdecznie pozdrawiam
Martek, zadanie telefoniczne już wykonane, więc teraz odpiszę )
szprosy tylko poziome bardzo lubię
okiem rzucisz jeszcze w tym roku i to na żywo
Rabaty ładne, ale zabałaganione wiosną ruszam z łopatą tak jak Ci mówiłam
Ściskam serdecznie
Miło mi, że zaglądasz na plac budowy ) muszę przyznać, że jak jestem na działce, to głównie patrzę na widoki z okien )) i myślę sobie - co ja tam posadzę ) i ... nawet udało się mieć trochę zapożyczonego krajobrazu nie wszędzie, ale z niektórych okien będzie widok na piękne drzewa muszę zrobić kilka fotek poglądowych
Pozdrawiam