Mala_Mi
12:05, 08 lis 2013

Słup czy komin jeden czort
Ale foty z góry są fajne
W sprawie dachówki nie doradzę, bo trzeba widzieć dom, elewację i porównać wtedy co lepsze.. to jak z ogrodem. Ma pasować do całości, a nie do kawałka
Ale myślę, że z tym sobie poradzisz bez problemu.... i tak jak mówisz.. to już na lata, a może i całe życie.
Z drugiej strony czasami inne spojrzenie też sie przydaje.
Chciałam kiedyś okna ze szprosami..... już takie zamówiłam.. i spotkałam kuzynkę eMusia...wybiła mi ten pomysł z głowy. Teraz co popatrzę na okna to dziękuję, że ją spotkałam.. bo codziennie bym narzekała na te kraty w oknach
I dobrze, ze dało sie te okna jeszcze odmówić i zamienić na inne ..

W sprawie dachówki nie doradzę, bo trzeba widzieć dom, elewację i porównać wtedy co lepsze.. to jak z ogrodem. Ma pasować do całości, a nie do kawałka

Z drugiej strony czasami inne spojrzenie też sie przydaje.
Chciałam kiedyś okna ze szprosami..... już takie zamówiłam.. i spotkałam kuzynkę eMusia...wybiła mi ten pomysł z głowy. Teraz co popatrzę na okna to dziękuję, że ją spotkałam.. bo codziennie bym narzekała na te kraty w oknach