witam Ciebie serdecznie Alisonek w moim wątku bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś oraz podziwiam za wytrwałość w czytaniu mego dziennika proponuję skupić się tylko na piśmie obrazkowym, a najlepiej to oglądać od końca ) chociaż nasze początki są bardzo pouczające tj. czego i jak nie robić )) te 2,5 roku z Ogrodowiskiem wiele nas nauczyły chociaż najlepsze dopiero przed nami, bo narazie są rabatki "szkółka" a ogródek będzie się tworzył w kolejnych latach
Już jesteś z nami i wpadłaś jak śliwka w kompot, bo już z nami zostaniesz ) to niesłychanie zajmujące i wciągające i na szczęście fajne i pożyteczne Zaraz poszukam Twojego wątku bo nie masz aktywnego podpisu.
Serdecznie pozdrawiam
Witaj Tusiala o tak, rabatki były "najpierwsze" a w międzyczasie budujemy już się nie mogę doczekać aż będę miała pusty front i będzie można działać ) no ale jeszcze, jeszcze trochę będę robić ogródek w miarę możliwości, tak aby był zrobiony choć trochę jak się będziemy wprowadzać ) bo skończony nigdy nie będzie, jak to u ogrodników )
Serdecznie pozdrawiam
Kasiu, ależ masz zapasów na przyszłe rabatki! Lasek cisowy zachwycający. (Zazdraszczam)
Murarze bardzo ładnie budują. Równiutko, schludnie, starannie.
Wiem co mówię - w ub. roku to przerabiałam
Fajnie patrzeć, jak własny domek rośnie, prawda?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tesiu witaj oj nazbierało się różności ) wiem już, że z niektórymi zapasami trzeba będzie się rozstać np. budleje, krzewuszkę i jaśminowce będę eksmitować i parę innych pozycji cisy sobie narazie rosną spokojnie, ale przyjdzie czas na ich przesadzenie wszystko będzie odchudzone
Domek rośnie i masz rację, to fajnie patrzeć , ale niestety teraz z przerwami, z uwagi na pogodę buuu, niech jeszcze będzie sucho, a nie ciągle pada ....
Buziaki!
nareszcie ) można już sobie wyobrażać nasadzenia jak już pisałam, czekam na moment gdy będę mogła zawładnąć frontowym kawałkiem działki ))
Pozdrowionka
Niech się mury pną do góry! Za płotem już masz sąsiadów?