Witam Was. Wydawałoby się, że rozmnożenie bluszczu to bułka z masłem. Ja swoje gałązki bluszczu w wodzie trzymam już ponad miesiąc. Korzeni nie puszczają, natomiast kilka dni temu zaczęły wypuszczać nowe listki (a stare gubić). Co z tego - zobaczymy wiosną.
hej Weronika. Mam na niego plan od. 2015 roku, tylko nie mogłam się dogadać z mężem do momentu jak zobaczył w Galileo panele z bluszczu. Mam na niego miejsce idealne i będzie mógł sobie robić tam co chce
Mnie się nie chce bawić w sadzonki do wody, jak wycinam niepotrzebne pędy, to wybieram ładniejsze i wsadzam do ziemi. Kropka. Rosną... To chwaścior. Teraz już nawet nie wsadzam, tylko wywalam, bo już za dużo go będzie...
myślałam żeby z 6-8 szt na metr posadzić żeby mi szybciej zarosło od sąsiada
W tym roku małżonek zapowiedział że basta z ogrodem, mamy 6 imprez rodzinnych o których wiemy, pochłonie nam to sporo funduszy no chyba że w jednej kiecce i pantoflach wszystko oblecę, he he nie wykonalne a na pewno jeszcze coś wyskoczy. W tym roku się ostro będziemy bawić. Ogród będzie sobie rósł ja będę zgrzytać zębami
Na bank coś przesadzę, przemycę cichaczem i będę udawać że tam było