Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

ren133 10:33, 21 lut 2017

amelia_b napisał(a)
Reniu pytałaś u siebie co mnie powstrzymuje? ja myślę o takiej pergoli i dopiero zasłonki czy firanki tylko że jak o tym małżonkowi w tamtym roku wspomniałam to kupił mi wleką parasolkę żebym już nie zrzędziła i pomysł zadaszenia tarasu od słońca rozmył się tak szybko jak powstał

Jak dla mnie fajny pomysł trzeba by poszperać na pincie a eM umie spawać?
AnnaCh 10:41, 21 lut 2017

U mnie woda stoi na rabatach, trawniku Wygniją mi miscanty

Amelka napiszesz mi na prv jakie masz meble na tarasie? Jak się spisują? Gdzie kupiłaś i czy chowasz je na zimę?
amelia_b 10:41, 21 lut 2017

umie wszystko, tylko mu się nie chce, spawa, tynkuje, maluje, układa płytki, panele itp; ja myślałam o drewnie ale metal trwalszy, masz rację w tamtym roku mówił że trzeba by było jakieś obejmy na słupy montować i taras rozbierać żeby coś tam zabetonować. Ale teraz już po ptakach mam przecież parasolkę
amelia_b 10:42, 21 lut 2017

Juzia napisał(a)

Coś mnie dopadło...ale nie wiem co
hehehe
mnie tez coś bierze, albo przesilenie wiosenne albo grypa
ren133 10:47, 21 lut 2017

amelia_b napisał(a)
umie wszystko, tylko mu się nie chce, spawa, tynkuje, maluje, układa płytki, panele itp; ja myślałam o drewnie ale metal trwalszy, masz rację w tamtym roku mówił że trzeba by było jakieś obejmy na słupy montować i taras rozbierać żeby coś tam zabetonować. Ale teraz już po ptakach mam przecież parasolkę

a ta parasolka musi być wieczna?
amelia_b 10:49, 21 lut 2017

AnnaCh napisał(a)
U mnie woda stoi na rabatach, trawniku Wygniją mi miscanty

Amelka napiszesz mi na prv jakie masz meble na tarasie? Jak się spisują? Gdzie kupiłaś i czy chowasz je na zimę?
Aniu tu Ci napisze, meble z jakiegoś marketu budowlanego za 1000 zł. Stoją cały rok na tarasie od czasu do czasu karcherem je myjemy. jak bym miała kupić drugi raz to bym ich nie kupiła, szybko kusz na nich osiada, stolik maleńki bez szkła, ciężko go domyć, fotele lekki przy większym wietrze ganiam meble po tarasie, niekiedy lądują na drodze. Marzą mi się z drewna, rude z normalnym stołem bo nawet nie ma jak przy nich zjeść obiadu jak pogoda dopisuje, no ale może kiedyś
Toszka 10:49, 21 lut 2017

Parasolka nie będzie wieczna - ustawiona pod mocny wiatr pofrunie i połamie się Tak znajoma doczekała się porządnej altany
amelia_b 10:52, 21 lut 2017

ren133 napisał(a)

a ta parasolka musi być wieczna?
jak by była nielubianym swetrem ugotowała bym w pralce i po kłopocie, ale jej nie wsadzę bo się nie zmieści Reniu wieczna na pewno nie będzie, rok dopiero będzie miała, może tak się zdarzyć że się popsuje przy jakiejś letniej wichurze albo jej pomogę
ren133 10:53, 21 lut 2017

amelia_b napisał(a)
jak by była nielubianym swetrem ugotowała bym w pralce i po kłopocie, ale jej nie wsadzę bo się nie zmieści Reniu wieczna na pewno nie będzie, rok dopiero będzie miała, może tak się zdarzyć że się popsuje przy jakiejś letniej wichurze albo jej pomogę

Bystra dziewczynka
amelia_b 10:53, 21 lut 2017

Toszka napisał(a)
Parasolka nie będzie wieczna - ustawiona pod mocny wiatr pofrunie i połamie się Tak znajoma doczekała się porządnej altany
Toszko widzę że myślimy podobnie