Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

malkul 12:40, 23 lut 2017

beton jest najpewniejszy
ewelaa74 15:23, 23 lut 2017

Rób Kochana ten taras bo ja potrzebuję inspiracji i podkręcenia
Już się zbieram 2 czy 3 lata żeby taras zadaszyć.... Może mi się w tym sezonie uda...
Ja bym się zastanowiła jakie tam chcesz mebelki. Czy jakieś krzesła i stolik (w sensie takie, które można przesuwać) czy np.kanapę narożną, której nie da się później przestawić
amelia_b 18:31, 23 lut 2017

malkul napisał(a)
roztopy i u nas tak jest grząsko że nei da sie wejść do ogrodu. mus czekać.
Gosiu u mnie jeszcze w nocy dziś dolało, ja też czekam aż trochę przeschnie
amelia_b 18:34, 23 lut 2017

katel napisał(a)

Ami ja fachowiec nie jestem ale tu jest info, że kotwy na beton nadają się również do kostki brukowej więc może da się przykręcić zamiast wbetonowywać (u siebie takie same kombinuję KSBR )
kotwy
Ja ze swojego drewnianego, rozkładanego stołu jestem mega zadowolona, już niedługo będzie u nas ten sklep w którym kupowałam - wiesz jaki
Kasiu ja ani tarasu w tym roku nie będę modyfikować ani mebli zmieniać, nie mam na to funduszy a taka inwestycja trochę by kosztowała. Sklepu się doczekać nie mogę bo tylko raz byłam pod Krakowem 13 lat temu
amelia_b 19:23, 23 lut 2017

malkul napisał(a)
beton jest najpewniejszy
racja Gosiu
amelia_b 19:25, 23 lut 2017

ewelaa74 napisał(a)
Rób Kochana ten taras bo ja potrzebuję inspiracji i podkręcenia
Już się zbieram 2 czy 3 lata żeby taras zadaszyć.... Może mi się w tym sezonie uda...
Ja bym się zastanowiła jakie tam chcesz mebelki. Czy jakieś krzesła i stolik (w sensie takie, które można przesuwać) czy np.kanapę narożną, której nie da się później przestawić
Ewelko ja nie planuje w tym roku takich wydatków, mam dużą parasolkę i meble z technoratanu ktorych nie lubię, ale są i to najważniejsze
jolanka 20:21, 23 lut 2017

Caluski tlustoczwartkowe

U mnie pada niestety
babka 20:24, 23 lut 2017

Cześć Amela, przeczytałam o zaniechaniu planów tarasowych. A to szkoda, pergolka byłaby lepsza, działaj w tym temacie koniecznie
Mówią, luty - ubierz długie buty, na roztopy w sam raz Tyle, że to raczej o śnieg chodziło a nie o podniesiony poziom wód
Coś już siałaś ?
amelia_b 23:00, 23 lut 2017

jolanka napisał(a)
Caluski tlustoczwartkowe

U mnie pada niestety
niech już się ten tłusty czwartek kończy bo pęknę
amelia_b 23:04, 23 lut 2017

babka napisał(a)
Cześć Amela, przeczytałam o zaniechaniu planów tarasowych. A to szkoda, pergolka byłaby lepsza, działaj w tym temacie koniecznie
Mówią, luty - ubierz długie buty, na roztopy w sam raz Tyle, że to raczej o śnieg chodziło a nie o podniesiony poziom wód
Coś już siałaś ?
hej Oleńko obówię zimowe trzeba zmienić na kaloszki do siewów się zebrać nie mogę, dwa razy już ziemię kupiłam i nóg dostała. fajnie że jesteś