Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

MirellaB 07:26, 19 wrz 2015

Amelia pięknie brzózki wyglądają i plan nasadzeń bardzo mi się podoba, aż zaczęłam się zastanawiać gdzie by u siebie takie coś skopiować. Kurcze bym miała kawałek miejsca, ale to między tujami Jak ja bym chciała jeszcze raz na nowo ogród robić mając już to trochę wiedzy z O. Może jeszcze będę się przeprowadziła, kiedyś taki zamysł słyszałam od eMa.

Amelia wiem,że będzie u Ciebie ten podjazd pięknie wyglądał. Zdolna dziewczyna jesteś. Najpierw oczarowałaś mnie pomysłem rabaty z różami,kosmosami i brązowa trawą, teraz brzozową - super

Wracam jutro

lojalna_ 07:31, 19 wrz 2015

No brzozowa wymiata z pomyslem jak napisalas brzozowa to sobie jakich kat spory wyobraziłam a tutaj po luku pas ....jeszczevtak nievwidziałam super a ze inaczej to sie chwali fest o stipy to sie nie mart te sie sieja jak gupie nie zabraknie Ci ich a jezowki jeszcze bedziesz kupowala czy zostawiasz to na przyszly sezon?

Ja tez pusty barek.....ale chandre mam to i gorzala nie wskazana mogłoby byc jeszcze gorzej
amelia_b 08:44, 19 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Amelia pięknie brzózki wyglądają i plan nasadzeń bardzo mi się podoba, aż zaczęłam się zastanawiać gdzie by u siebie takie coś skopiować. Kurcze bym miała kawałek miejsca, ale to między tujami Jak ja bym chciała jeszcze raz na nowo ogród robić mając już to trochę wiedzy z O. Może jeszcze będę się przeprowadziła, kiedyś taki zamysł słyszałam od eMa.

Amelia wiem,że będzie u Ciebie ten podjazd pięknie wyglądał. Zdolna dziewczyna jesteś. Najpierw oczarowałaś mnie pomysłem rabaty z różami,kosmosami i brązowa trawą, teraz brzozową - super

Wracam jutro

Dzięki Mirellko ja na O jeszcze w miarę wcześnie trafiłam to i o korektę łatwiej
amelia_b 08:59, 19 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
No brzozowa wymiata z pomyslem jak napisalas brzozowa to sobie jakich kat spory wyobraziłam a tutaj po luku pas ....jeszczevtak nievwidziałam super a ze inaczej to sie chwali fest o stipy to sie nie mart te sie sieja jak gupie nie zabraknie Ci ich a jezowki jeszcze bedziesz kupowala czy zostawiasz to na przyszly sezon?

Ja tez pusty barek.....ale chandre mam to i gorzala nie wskazana mogłoby byc jeszcze gorzej

Stipę mam,i nasiona zebrałam, to masz rację nie muszę się o nią martwić a jeżówki w przyszłym sezonie dosadzę,myślalam o białych i seledynowe,chociaż mam sadzonki zwykłej różowej,od babci dostalam więc pewnie było by jej miło że w centrum rosną,i tu mam dylemat chyba żeby te od babci z miskantami posadziłam
amelia_b 09:17, 19 wrz 2015

Pojechał mój po bukszpany,te prawie darmo dziw nad dziwy ta brzozowa to chyba zmieni nazwę na pawłową,bo i on zerkną na plana dziś rano
iwka 09:52, 19 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Pojechał mój po bukszpany,te prawie darmo dziw nad dziwy ta brzozowa to chyba zmieni nazwę na pawłową,bo i on zerkną na plana dziś rano

Nie gadaj, moj tez Paweł

Dobrze masz jednak jak chlop po rosliny jezdzi
AnnaCh 09:57, 19 wrz 2015

No to dziewczyny imieniny eMom możecie razem wyprawić
Mój pojechał znowu do pracy, bo coś się wczoraj skopało A mieliśmy trawnik skosić i dosiewki porobić. Sama z Jasiem to za dużo nie zrobię
amelia_b 10:01, 19 wrz 2015

iwka napisał(a)

Nie gadaj, moj tez Paweł

Dobrze masz jednak jak chlop po rosliny jezdzi
He he no,też Jak Ci pokażę jak wyglądają kule jakie wybrał to gwarantuje Ci że uśmiechasz się po pachy kula to chyba proste jest,nie? nie wiem czy to podpiąć teraz,czy na wiosne,he he kula
amelia_b 10:11, 19 wrz 2015

U mnie dziś rewolucja,kopać będzie pod oświetlenie w brzozowej w murku mam wyciągnięte kable na cztery halogenowe lampki,chciałbym ruchome,ale drogie no brzozowa będzie podświetlana,trochę jak sobie pomyślę że łopatą będzie w murku grzebał,to mam ciarki
amelia_b 10:26, 19 wrz 2015

kule

edit: pierwszy od lewej to jałowiec, sam sobie wybrał do wędzenia mu się przyda, stwierdził, ot praktyczny chłop