Trzeba kuć żelazo póki gorące co nnie ?
Ładne te kulki wybrał, wzorował się na Twoim wcześniejszym zakupie
Podświetlona brzozowa-pawława będzie zniewalająca, doczekać się nie mogę końcowego efektu !
Ej, no chłopa masz z zacięciem do bonsai, on zobaczył, jaki roślina ma kształt "mentalny", a Twoją rolą było to wydobyć. Tak było w jakimś filmie z karatekami i bonsaiami, czyż nie?
Fajnie ze eMuś się w ogród angażuje jeszcze ze dwa sezony i zobaczysz jakie okazy będzie do domu zwoził Mój na roślinach specjalnie się nie zna ale rozpoznaje zdecydowaną większość tych, które mam w ogrodzie jak go wyślę po byliny lub trawki to wybiera takie, które dadzą się na największą ilość podzielić a i telefonów przy tego typu akcji z 5 odbiorę
Marciu ja to może skończę w przyszłym tygodniu, jak mi trawy przyjdą na razie ustawiłam wstępnie mini kulcie bukszpanowe i już wiem że murze 2 szt dokupić plan robiłam na oko i teraz widać że się w ilości roślinek pomyliłam
Masz rację Olu, trzeba w szczególności jak ma się odczynienia z takim typem, he he na czym on się tam wzorował to nie mam bladego pojęcia, ale ważne że kupił, tylko jak wszedł do domu mówi: cztery dychy mi wisisz