Luzik Też pierwsze słyszę. Pomysł super i na pewno skorzystam. Dzięki
List Młodego wymiata Ciekawe w kogo się wdał? Cwaniaczek
O bolących nóżkach Małego w nocy wspominałam pediatrze, ale ona twierdzi, że niektóre dzieci tak mają i potem z tego wyrastają Jak sobie wygooglowałam to mi wyszło, że białaczka! Aż poleciałam badania krwi zrobić Małemu
Co mogę zrobić oprócz podania mu ibupronu i termoforu? Chyba nic
tp może byc działanie hormonu wzrostu, który uaktywnia się głównie w nocy i po wysiłku fizycznym.Podobno na to najlepsze pomasowanie przez rodzica, choć wiem, że to głupio brzmi ale podobno na psychike dziecka to działa. ja mówie mojej córce wtedy, że rośnie, a ona nawet sprawdza, która noga tym razem jest dłuższa
No fajnie spać teraz nie mogę przez te filmiki i listy my to gorsi od tych naszych dzieciaków jesteśmy ja ostatnio wygooglałam że gwiazdę można kupić, a czemu moja mała gwiazdunia nie miała by mieć swojej gwiazdki,a ja tytułu i jednej stopy ziemi w jakimś hrabstwie w Irlandii,a cotam
ja chyba też na Mikołajki, już nie pamiętam, nie mogę gdzieś znaleźć filmu, ale pamiętam jak listonosz przyniosl list, schowalismy go i w tym dniu jej daliśmy, Mikołaj na końcu pisze do zobaczenia wkrótce. Tak się nakręciła że nie było spokoju. Włączyłam film na komputerze podczas nieuwagi córki a tam hohoho czy tu mieszka ola radość bezcennasama kilka razy ogladalam