Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

nawigatorka 18:43, 19 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Może jednak drogę wyprostować? Nie jest wybrukowana. Wszystko się da zrobić Trzeba tylko mieć przekonanie i chęci
Ja przewaliłam pół ogrodu żeby był skośny z falistego.

Juz tez do tego namawialam tym bardziej,ze linie proste rabat mialyby byc.i osobiscie troche tej fali nie rozumiem choc to oczywiscie nie moj ogrod ale cos czuje ze Amelia go nie zmieni.moze Danusiu podpowiedz jak go "zgubic"
iwka 18:44, 19 sty 2016

amelia_b napisał(a)
nie no krótszy na pewno, zdjęcie z góry robione i nie oddaje odległości nam się jeździ super, tyłem szczerze nikt nie próbował
no skoro jeździ się super to przecież nie będziesz ryła teraz nowej drogi, trzeba tylko odpowiednio zagospodarować.
Zrób może plan całej działki z kształtem drogi za domem, widać będzie wszystko w jednym kawałku i szefowa może wtedy coś doradzi
leon60 18:45, 19 sty 2016

Ja bym wjazd wyprostowała jeśli chcesz proste linie. Jest na takim etapie, że łatwo i szybko można to wykonać
amelia_b 18:48, 19 sty 2016

tam gdzie mógł by być idzie woda, plus w drodze jest gruz z całej stodoły którą rozebraliśmy, jak bym rzuciła w domu hasło ze drogę prostujemy,szybko by mnie em w kaftanie wyprowadził
MirellaB 19:25, 19 sty 2016

Prostowanie drogi nieeeeee. Za chwilę może zmienisz koncepcję i co będziesz jeszcze zmieniać, dom przestawisz w inne miejsce?
Mi ta droga od początku się podobała.
Kasya 19:46, 19 sty 2016

Wydaje mi sie ze falista droga najbardziej sie rzuca w oczy jak sie patrzy na plan z gory
i dlatego tez ze teren jest pusty

Jak sie pojawia rosliny to juz tego z poziomu gruntu nie bedzie tak widac

Tylko dobrze trzeba przemyslec linie rabat

Ja u siebie juz zaczynam prostowac zaokraglone rabatki
ren133 20:00, 19 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Mi się podobają,ale zastanawiam się czy pasowało by coś takiego do mojej chatki

Pasowałoby
Ja też rozmyślam
ren133 20:07, 19 sty 2016

amelia_b napisał(a)
tam gdzie mógł by być idzie woda, plus w drodze jest gruz z całej stodoły którą rozebraliśmy, jak bym rzuciła w domu hasło ze drogę prostujemy,szybko by mnie em w kaftanie wyprowadził

Tylko nie daj się nabrać na to, co mówi facet ... bo jak mówi, że się nie da to wcale nie znaczy, że się nie da) Ja bym prostowała ...
nawigatorka 20:27, 19 sty 2016

ren133 napisał(a)

Tylko nie daj się nabrać na to, co mówi facet ... bo jak mówi, że się nie da to wcale nie znaczy, że się nie da) Ja bym prostowała ...

haha dobre
ja tez mam całą stodołe w ziemi -stoi na niej domek ogrodnika i rabata. kiedys był na niej warzywnik. a głęboko jest? na pewno choc na trawy wystarczy
amelia_b 20:32, 19 sty 2016

Asiu prawie metr w głąb ziemia była wybierana ale nie dajmy się zwariować droga zostaje trzeba ją tak wykombinować żeby wyjeżdżając mieć wrażenie że się jest w innym świecie nie wiem może wysokie,liściaste byliny