Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Gardenarium 17:56, 19 sty 2016

Trochę przytłacza ta droga i jej kształt zupełnie jakoś odbiega od stylu całości, który chcesz lub masz w domu. Gabiony, dechy, bardziej pasują do prstych linii a tutaj ta droga jakby z innego świata

Nie wiem co jest dalej w ogrodzie i jak to się ma do reszty, to tak na gorąco moje obserwacje, bo zostałam wywołana do "tablicy"

Instagram Ogrodowiska
amelia_b 18:08, 19 sty 2016

Droga do reszty ma się jak kwiatek do kożucha, jednym słowem koszmar Danusiu dziękuje za szybka interwencje, mus wyprostować drogę
iwka 18:11, 19 sty 2016

I co będziesz prostować?
amelia_b 18:14, 19 sty 2016

Przecież wiesz ze to nie wykonalnea powiedz mi szczerze koszmarnie się ta droga jechało?
na pewno da się z tego jakoś wybrnac
iwka 18:24, 19 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Przecież wiesz ze to nie wykonalnea powiedz mi szczerze koszmarnie się ta droga jechało?
mój nie narzekał, z tyłu masz miejsce do obracania więc tragedii nie ma, ale jak by przyszło tyłem wyjechać to pewnie lekko by nie było. A wam jak w użytkowaniu? Trudniej pewnie jak kilka samochodów by było.

Wieczorem, przy zapalonym oświetleniu wygląda super.

iwka 18:28, 19 sty 2016

Zdjęcie faktycznie trochę przełamuje, wydaje się na nim, ze ta droga jest długa a w rzeczywistości chyba nie jest.
nawigatorka 18:32, 19 sty 2016

Dopiero co tu akty powstawaly a teraz linie proste?widze ze temat wjazdu wraca jak bumerang.mus z tego wybrnac
amelia_b 18:37, 19 sty 2016

widzisz Asiu za dużo szumu było z tymi aktamia jak by go tak w buszującej zieleni zatopić i dać jakieś o np drzewa z kulista korona, jakieś obwódki z bukszpanu czy czegoś innego to możne bym go zgubiła gdzieś po drodze? nazwa wątku pasuje mi ja ulał
amelia_b 18:38, 19 sty 2016

iwka napisał(a)
Zdjęcie faktycznie trochę przełamuje, wydaje się na nim, ze ta droga jest długa a w rzeczywistości chyba nie jest.
nie no krótszy na pewno, zdjęcie z góry robione i nie oddaje odległości nam się jeździ super, tyłem szczerze nikt nie próbował
Gardenarium 18:40, 19 sty 2016

Może jednak drogę wyprostować? Nie jest wybrukowana. Wszystko się da zrobić Trzeba tylko mieć przekonanie i chęci
Ja przewaliłam pół ogrodu żeby był skośny z falistego.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies