Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

nawigatorka 20:45, 19 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Asiu prawie metr w głąb ziemia była wybierana ale nie dajmy się zwariować droga zostaje trzeba ją tak wykombinować żeby wyjeżdżając mieć wrażenie że się jest w innym świecie nie wiem może wysokie,liściaste byliny

Kochana to Ty się chłopem nie tłumacz tylko pisz, ze chcesz by tak zostało i już
może stwórz pas w środku (jak na twoim rysunki tylko tak by podjazd się w nim zawierał, posadz równolegle do pasa drzewa a reszte obsadz bylinami, kostkami kulami czym chcesz. krawędz podjazdu obsadziałbym czymś wylewający, co zasłoni jego krawędz:runianką, irga, trawami niskimi.
amelia_b 22:01, 19 sty 2016

aż tak w trawnik to nie pójdę bo mi go niewiele zostanie, ale dobrze myślisz żeby dać coś co trochę przekłamie te łuki
Iwcia 08:36, 20 sty 2016

Ew. Można pomyśleć nad kwestią wyostrzenia łuków. Mam na myśli wstawianie kątów prostych czy zbliżonych do prostych w miejscach łuków. No po prostu połamac te łuki
Kawa 10:11, 20 sty 2016

burza mózgów
amelia_b 11:06, 20 sty 2016

Iwcia napisał(a)
Ew. Można pomyśleć nad kwestią wyostrzenia łuków. Mam na myśli wstawianie kątów prostych czy zbliżonych do prostych w miejscach łuków. No po prostu połamac te łuki
Iwonko ja z droga już nic cudować nie będę myślę jak to krzaczorami obsadzić
Anda 11:10, 20 sty 2016

A takie ładne "akty" w zeszłym roku tu uskuteczniałaś
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 11:17, 20 sty 2016

W końcu wpadłam dlaczego taki tytuł wątku Długo mi zeszło, ale ja naturalnie blondynka
amelia_b 11:19, 20 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
W końcu wpadłam dlaczego taki tytuł wątku Długo mi zeszło, ale ja naturalnie blondynka
liczy się że już wiesz
amelia_b 11:20, 20 sty 2016

Anda napisał(a)
A takie ładne "akty" w zeszłym roku tu uskuteczniałaś
Ewa nie będzie aktów za dużo emocji przy tym było, wszyscy widzieli cycaste rabaty
iwka 11:26, 20 sty 2016

Iwcia napisał(a)

Iwonie chyba chodziło o zrobienie kanciastych rabat przy drodze nie drogę w kant.