Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 19:02, 09 mar 2016

iwka napisał(a)
Doszło?
co?
amelia_b 19:03, 09 mar 2016

Marga napisał(a)
Amelka! W ten weekend będzie ZooPark! Nie przegap, dzieci się ucieszą
Wiem,ale em pracuje i auto znów u mechanika,dzięki że mi przypominasz
iwka 19:04, 09 mar 2016

Cholercia, a co ja miałam Ci wysłać? Sprawdzam i poradnik wysłałam Ci drugi raz jeszcze coś? Bo teraz to ja już pogubilam sie
amelia_b 19:05, 09 mar 2016

malkul napisał(a)
widze że już działania wielkanocne podjęte! ja musze się tez w garść zebrać jakoś
Gosiu minimalne, trochę skorupek,piórek i tyle wianków nie mam w planach,ogrodu też nie będę stoić skromnie u nie będzie,może w przyszłym roku poszaleje dziękuję że zajrzałaś
amelia_b 19:06, 09 mar 2016

iwka napisał(a)
Cholercia, a co ja miałam Ci wysłać? Sprawdzam i poradnik wysłałam Ci drugi raz jeszcze coś? Bo teraz to ja już pogubilam sie
He he nic nie miałaś
amelia_b 19:10, 09 mar 2016

katel napisał(a)
To się cieszyć powinien że ma mniej do koszenia
Ja to tak zamierzam robić jak kiedyś pisała Ewcia z Doświadczalni...,co robi kanty to po troszeczkę rabaty poszerza oficjalnie to trawnika mam już nie ruszać,a że mi tak szpadel nierówno przycina,to ja już nic na to nie poradzę
Warmia 19:33, 09 mar 2016

No i się musiałam troszkę cofnąć coby dekorację zobaczyć i powiem Ci Amelko, że bardzo fajnie to wyszło. Chyba muszę pomyśleć nad czymś podobnym, bo mam taki duży wazon.
Anda 20:03, 09 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Ja to tak zamierzam robić jak kiedyś pisała Ewcia z Doświadczalni...,co robi kanty to po troszeczkę rabaty poszerza oficjalnie to trawnika mam już nie ruszać,a że mi tak szpadel nierówno przycina,to ja już nic na to nie poradzę

No wlasnie, przeciez trzeba wyrownac te krzywe kanciki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:04, 09 mar 2016

Warmia napisał(a)
No i się musiałam troszkę cofnąć coby dekorację zobaczyć i powiem Ci Amelko, że bardzo fajnie to wyszło. Chyba muszę pomyśleć nad czymś podobnym, bo mam taki duży wazon.

Tez bede zgapiac od Amelci Niech tylko corcia wyzdrowieje, to wybieram sie do CO po hiacynty i stokrotki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 20:27, 09 mar 2016

Warmia napisał(a)
Dziękuje Marciu lilak mi w wazonie pąki puszcza dopóki hiacynty nie zakwitną to łysa i smutna ta dekoracja