Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 20:30, 09 mar 2016

Anda napisał(a)

No wlasnie, przeciez trzeba wyrownac te krzywe kanciki
No ma się rozumieć Ewciu dziękuję za patent,mam tylko nadzieję że nie będzie latał z metrówką i mierzył
amelia_b 20:31, 09 mar 2016

Anda napisał(a)

Tez bede zgapiac od Amelci Niech tylko corcia wyzdrowieje, to wybieram sie do CO po hiacynty i stokrotki
Oj stokrotki,u mnie jeszcze nie widziałam
Warmia 20:32, 09 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Dziękuje Marciu lilak mi w wazonie pąki puszcza dopóki hiacynty nie zakwitną to łysa i smutna ta dekoracja

Oj tam, ona musi dojrzeć
Anda 20:33, 09 mar 2016

amelia_b napisał(a)
No ma się rozumieć Ewciu dziękuję za patent,mam tylko nadzieję że nie będzie latał z metrówką i mierzył

Amelii, nie ma za co, to żaden patent. Schowaj gdzieś ta metrówkę i już. Możesz tez iść w zaparte i mowić, ze źle zmierzył Tak na poważnie, to od kiedy sama trawnik koszę, to mój M już się tak nie wkurza na jego zmniejszanie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 21:27, 09 mar 2016

Anda napisał(a)

Amelii, nie ma za co, to żaden patent. Schowaj gdzieś ta metrówkę i już. Możesz tez iść w zaparte i mowić, ze źle zmierzył Tak na poważnie, to od kiedy sama trawnik koszę, to mój M już się tak nie wkurza na jego zmniejszanie.
co jakiś czas po 5-10 cm dam radę zarzuciłam winę na szpadel że nierówny
katel 21:38, 09 mar 2016

To właśnie Ci miałam napisać że te narzędzia teraz jakieś takie krzywe i powypaczane to i nierówno tną .
amelia_b 23:29, 09 mar 2016

Nie równo,ale za to jak ładnie mam nadzieję że jutro nie będzie padać to skończę czyścić jedną rabatę,już prawie wszystko z niej wyciełam,wyrwałam co mi nie pasowało,po przycinałam co do przesadzenia,i teraz się zastanawiam kiedy posadzić tuje,czy oby jeszcze nie za wcześnie?
paulina_ns 07:32, 10 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Nie równo,ale za to jak ładnie mam nadzieję że jutro nie będzie padać to skończę czyścić jedną rabatę,już prawie wszystko z niej wyciełam,wyrwałam co mi nie pasowało,po przycinałam co do przesadzenia,i teraz się zastanawiam kiedy posadzić tuje,czy oby jeszcze nie za wcześnie?

Amelko ja już Przesadziłam połowę roślin w swoim ogrodzie, zerknij sobie na pogodę na 14 dni jak bez przymrozkow myślę,że spokojnie możesz. Pozdrawiam
Karol99 07:34, 10 mar 2016

Ja bym tuje juz sadzil. Przyjmą się bez problemu.

Tez planuje sprzątanie rabat, strasznie są nieschludne po zimie..
amelia_b 08:02, 10 mar 2016

paulina_ns napisał(a)

Amelko ja już Przesadziłam połowę roślin w swoim ogrodzie, zerknij sobie na pogodę na 14 dni jak bez przymrozkow myślę,że spokojnie możesz. Pozdrawiam
dzięki Paulinkoja na razie sprzątam