Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

iwka 19:36, 06 kwi 2016

jak w środku zielonego nie ma to pewnie zmarzła, moja coś tam ma ale też ciachnęłam ta Twoja stara miała nasiona? ja swoją siałam właśnie, nasiona dostałam, ale nie mogłam zebrać, bo wcale ich nie miała, może za młoda?
AnnaCh 20:27, 06 kwi 2016

Amelka, piękne zdjęcia i piękna wiosna
amelia_b 20:33, 06 kwi 2016

iwka napisał(a)
jak w środku zielonego nie ma to pewnie zmarzła, moja coś tam ma ale też ciachnęłam ta Twoja stara miała nasiona? ja swoją siałam właśnie, nasiona dostałam, ale nie mogłam zebrać, bo wcale ich nie miała, może za młoda?
Iwonka nie pamiętam czy miała nasiona,milk chocolate pamiętam że miala zobaczymy czy ta co ja kupiłam będzie miała
kasja83 20:55, 06 kwi 2016

O jak fajnie-dostawa przyszłaJuż wszystko wsadzone-szybka jesteś
amelia_b 21:31, 06 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
O jak fajnie-dostawa przyszłaJuż wszystko wsadzone-szybka jesteś
Nie wszystko,czekam jeszcze na kosodrzewiny i ID, po weekendzie po szmaragdy, podzielę jeszcze milk chocolate,przesadzę ciemierniki,kupię trzmieliny na pniu i koniec rewolucji na hortensjową a dziś szybko działać musiałam bo eme nie było,może nie zauważy nowych trawek,wyrazie co będę mówić że podzieliłam swoją dowody spaliłam
amelia_b 21:31, 06 kwi 2016

[są już paczki na miłorząbach u was? U mnie nie widać i się zastanawiam kiedy one startują?
kasja83 22:05, 06 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Nie wszystko,czekam jeszcze na kosodrzewiny i ID, po weekendzie po szmaragdy, podzielę jeszcze milk chocolate,przesadzę ciemierniki,kupię trzmieliny na pniu i koniec rewolucji na hortensjową a dziś szybko działać musiałam bo eme nie było,może nie zauważy nowych trawek,wyrazie co będę mówić że podzieliłam swoją dowody spaliłam

Buhahahaha. Ewa004 też robiła Jamesa Bonda przed mężem
babka 22:47, 06 kwi 2016

Amelia mało mnie na forum ale troszku nadrobiłam u Ciebie Ładnego wąsatego potfora wychodowałaś Wiosna u Ciebie już na całego a i pracowicie widzę spędzasz "czas wolny" A jak tam rabatka RBaronowa, szykujesz już ? bo już się budzą, dziś widziałam
Buziaka zostawiam
Acha, zadałam pytanko u mnie ale zadam je też u Cie bo tu dużo luda przychodzi Czy ma ktoś doświadczenie z funkia.pl ? jakieś opinie ?
Kawa 08:09, 07 kwi 2016

hej Amelko
ładne sadzonki frosted i sesleria super wygląda
frezja 08:32, 07 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
[są już paczki na miłorząbach u was? U mnie nie widać i się zastanawiam kiedy one startują?

Są, są