Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 19:34, 12 kwi 2016

frezja napisał(a)

Dzisiaj pokupiłam sobie ziółka i rozsadę do warzywnika..;
Ja na targu w mojej miescinie trzy hosty
lojalna_ 19:45, 12 kwi 2016

lawenda pieknie Ci puszcza i tulipki fiufiu

moje FC w podobnym stanie ale czekam moze cos ruszzy
paulina_ns 20:22, 12 kwi 2016

Iwonka turzyca frosted curls miała nasiona znalazłam w kępie, pozbierać i spróbować zasiać? i kiedy można zebrać nasionka z seslerii skalnej? moja jest w takim stanie

Tak to są nasionka,wykrusz je w palcach i do doniczki, ja tak zrobiłam w zimie i ładnie wzeszly trawki, niestety jak byłam tydzień w szpitalu mąż nie podlewal i padło wszystko.
amelia_b 20:38, 12 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
lawenda pieknie Ci puszcza i tulipki fiufiu

moje FC w podobnym stanie ale czekam moze cos ruszzy
Dzięki Jolu wszystko ruszyło oprócz miłorzęba i ambrowca,jak to mój dziś stwierdził uschnie to uschnie,bezczelny i na korze gdzie nie gdzie mam takie pomarańczowe kropeczki,jak by paproszki to chyba grzyb jakiś jutro fotki zrobię,coraz mniej mi się to podoba bo nie wiem co to za cholersto
amelia_b 20:39, 12 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Tak to są nasionka,wykrusz je w palcach i do doniczki, ja tak zrobiłam w zimie i ładnie wzeszly trawki, niestety jak byłam tydzień w szpitalu mąż nie podlewal i padło wszystko.

Tak zrobię w dniu jutrzejszym,może się uda
MirellaB 20:44, 12 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
bez szaleństw powtarzam sobie,ale nie wiem co mi wyjdzie,bo to bym kupiła,tamto kupiła,to tu to tam dosadziła i tak w żółwim tempie stoję w miejscu a tu już maj za chwilę

Amelia ja już wiele się nie zastanawiam i nie kombinuje, zwrotów głowy dostałam od tego myślenia. Teraz luzik
frezja 20:49, 12 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Dzięki Jolu wszystko ruszyło oprócz miłorzęba i ambrowca,jak to mój dziś stwierdził uschnie to uschnie,bezczelny i na korze gdzie nie gdzie mam takie pomarańczowe kropeczki,jak by paproszki to chyba grzyb jakiś jutro fotki zrobię,coraz mniej mi się to podoba bo nie wiem co to za cholersto

Toż to uparte Twoje drzewka...ph podłoża dla miłorzębu to lekko kwaśne. Czekaj cierpliwie...będzie dobrze;

mój ma pączki...takie

Juzia 21:21, 12 kwi 2016

Słabo pokazałaś tego ambrowca.
Pokaż czubek.
amelia_b 21:23, 12 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Amelia ja już wiele się nie zastanawiam i nie kombinuje, zwrotów głowy dostałam od tego myślenia. Teraz luzik
Ja mniej więcej wiem co bym chciała ale jak zaczynam coś robić to mi się koncepcja zmienia i sama nie jestem przekonana czy mi się tak akurat podoba mam nadzieję że chociaż poprawić zdołam w tym roku to co zawalił w tamtym i zacznę coś nowego
amelia_b 21:29, 12 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Słabo pokazałaś tego ambrowca.
Pokaż czubek.
Juzia nie ma co,zasuszony