Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

iwka 13:17, 22 kwi 2016

tu gdzie czerwone kropki byś chciała posadzić?
amelia_b 13:20, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)
tu gdzie czerwone kropki byś chciała posadzić?
tak sobie własnie myślę, może być?
amelia_b 13:21, 22 kwi 2016

Kasya napisał(a)

jak to padl ? pokaz
nie ma co, ani jeden liść się nie pokazał, nawet pączki nie nabrzmiały
iwka 13:35, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
tak sobie własnie myślę, może być?
a Ty chcesz takie wielopienne jak u Asi? a one się nie rozrastają na boki? żeby potem nie przeszkadzały. Ja nie wiem, trzeba bardziej doświadczonych popytać
amelia_b 13:54, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)
a Ty chcesz takie wielopienne jak u Asi? a one się nie rozrastają na boki? żeby potem nie przeszkadzały. Ja nie wiem, trzeba bardziej doświadczonych popytać
ja w tym roku to sama nie wiem co chce najchętniej to bym dom trochę do przodu przesunęła
Dominika11 13:57, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
ja w tym roku to sama nie wiem co chce najchętniej to bym dom trochę do przodu przesunęła
a ty co w ciąży jesteś
amelia_b 14:06, 22 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
a ty co w ciąży jesteś
he he no nie
Makao_J 14:10, 22 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
a ty co w ciąży jesteś

Ale walnęłaś, a mi aż ciary po plecach przeszły.
iwka 14:22, 22 kwi 2016

Makao_J napisał(a)

Ale walnęłaś, a mi aż ciary po plecach przeszły.
hihi wczoraj siedzę w kolejce w przychodni i trafiła się taka gaduła, opowiada o swoich chorobach, a prawie wszystko ma chore, no i zeszła na temat lekarzy specjalistów i "nie tylko" i mówi jak to jej ginekolog powiedział, że jest już bezpłodna. Pomyślała sobie że w sumie to dobrze, trójkę dzieci ma, więcej nie planują i z tą oto świadomością, jak to ona powiedziała "jechali równo" haha nie wytrzymam jak przypomnę sobie spojrzenia i uśmiechy ludzi, no i po miesiącu okazało się że jest w ciąży. Lekarz jej powiedział, że takiej płodnej to jeszcze nie widział a mąż kazał jej po alimenty do lekarza iść
amelia_b 14:33, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)
hihi wczoraj siedzę w kolejce w przychodni i trafiła się taka gaduła, opowiada o swoich chorobach, a prawie wszystko ma chore, no i zeszła na temat lekarzy specjalistów i "nie tylko" i mówi jak to jej ginekolog powiedział, że jest już bezpłodna. Pomyślała sobie że w sumie to dobrze, trójkę dzieci ma, więcej nie planują i z tą oto świadomością, jak to ona powiedziała "jechali równo" haha nie wytrzymam jak przypomnę sobie spojrzenia i uśmiechy ludzi, no i po miesiącu okazało się że jest w ciąży. Lekarz jej powiedział, że takiej płodnej to jeszcze nie widział a mąż kazał jej po alimenty do lekarza iść
dobre no ja to tak "jechać na równo" jeszcze nie mogę