Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

babka 14:41, 22 kwi 2016

Amelka czy Ty czasem czytujesz pw ??
Iwka, dlatego ja się boję przychodni i kolejek w nich. Zawsze znajdzie się jakaś "wylewna" do bólu
amelia_b 15:49, 22 kwi 2016

babka napisał(a)
Amelka czy Ty czasem czytujesz pw ??
Iwka, dlatego ja się boję przychodni i kolejek w nich. Zawsze znajdzie się jakaś "wylewna" do bólu
No czasem nie no czytuje,tylko mi aż głupio miałam Ci rozchodnika wysłać w środę i nie wysłałam,a w czwartek to by się kosił do poniedziałku w paczce jest jeden plus trochę podrosł red barona chce,ale nie dużo,bo dalej na niego nie mam pomysłu,może mnie natchnienia
amelia_b 21:44, 22 kwi 2016

Grujecznik i efekt porannego przymrozku ledwo liście wypościł już je częściowo stracił, to się załamać normalnie można, co z nimi teraz zrobić? poobrywać i czekać z nadzieja ze wypości nowe?

frezja 21:47, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Grujecznik i efekt porannego przymrozku ledwo liście wypościł już je częściowo stracił, to się załamać normalnie można, co z nimi teraz zrobić? poobrywać i czekać z nadzieja ze wypości nowe?

Bidulek ;(
amelia_b 21:51, 22 kwi 2016

i trochę ogólnych widoczków
Kasya 21:58, 22 kwi 2016

nie wiem jak grujecznik ale tulipanowiec ma czesto zwazone liscie po majowych przymrozkach i nic nie robie
on bardzo szybko wypuszcza nowe i sladu nie ma
amelia_b 21:59, 22 kwi 2016

frezja napisał(a)

Bidulek ;(
wiesz Ewciu ja to czasami, trace nerwy, 9 kulek bukszpanowych będę miała do wymiany, cale brązowo brunatne, rozplenice hameln co sadziłam w tamtym roku, tez 9 szt żadna znaku życia nie daje, ambrowiec tez milczy, stipa to się można było spodziewać ze wypadnie, jedna lawenda do wymiany, miskanty ML z 3 tylko jeden ma jedno źdźbło, Evergoldy mi wszystkie pady, konwalniki 6 szt nie pewne, raczej padną
babka 22:03, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
No czasem nie no czytuje,tylko mi aż głupio miałam Ci rozchodnika wysłać w środę i nie wysłałam,a w czwartek to by się kosił do poniedziałku w paczce jest jeden plus trochę podrosł red barona chce,ale nie dużo,bo dalej na niego nie mam pomysłu,może mnie natchnienia

Rozchodnikiem się nie stresuj ! mnie chodziło o Barona bo nie wiem ile dla Ciebie rezerwować Daj znać jak już obmyślisz A na brzozowej nie planowałaś go posadzić ??
babka 22:07, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
wiesz Ewciu ja to czasami, trace nerwy, 9 kulek bukszpanowych będę miała do wymiany, cale brązowo brunatne, rozplenice hameln co sadziłam w tamtym roku, tez 9 szt żadna znaku życia nie daje, ambrowiec tez milczy, stipa to się można było spodziewać ze wypadnie, jedna lawenda do wymiany, miskanty ML z 3 tylko jeden ma jedno źdźbło, Evergoldy mi wszystkie pady, konwalniki 6 szt nie pewne, raczej padną

Ojej ... ! Nie mów że aż tyle strat ?? a buksy czemu, wymarzły, nie przyjęły się czy jak ??
Wiesz, mi żadne miskanty jeszcze nie ruszyły. Ani ML ani "Gracki" , z rozplenic jedna. Może to nie ich czas ? Drzewek szkoda
amelia_b 22:11, 22 kwi 2016