Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

iwka 22:17, 22 kwi 2016

nie może być aż tak źle coś ruszy bukszpany florovitem może podlej, czy uschnięte są?
amelia_b 22:21, 22 kwi 2016

babka napisał(a)

Rozchodnikiem się nie stresuj ! mnie chodziło o Barona bo nie wiem ile dla Ciebie rezerwować Daj znać jak już obmyślisz A na brzozowej nie planowałaś go posadzić ??
Olu nie dużo mi zostaw,małą kępke,no właśnie na brzozowej miałam kulki i Hameln,a teraz to już nie wiem co robić,poczekam może te rozplenice jeszcze ruszą,one takie marne były jak je przysłali że wątpię,zobaczymy zresztą co to z tego będzie
Warmia 22:27, 22 kwi 2016

Amelko, moje rozplenice też jeszcze nie ruszyły. W tamtym roku też bardzo późno dały znak życia. Pogoda do du..., to im się nie chce wyłazić
amelia_b 22:29, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)
nie może być aż tak źle coś ruszy bukszpany florovitem może podlej, czy uschnięte są?
Nie wiem nawet,nie mam ochoty się jakoś na nie patrzeć, ale np tulipany mi się rozmnażyły,sadziłam po dwie cebulki do doniczki a teraz po 4-5 wychodzi z ziemi,o taką ciekawostka zobaczę jutro te bukszpany i poleję uniwersalnym jakimś nawozem
L00zak 22:30, 22 kwi 2016

Warmia napisał(a)
Amelko, moje rozplenice też jeszcze nie ruszyły. W tamtym roku też bardzo późno dały znak życia. Pogoda do du..., to im się nie chce wyłazić

U mnie też strajkują jeszcze, choć malutkie coś dziś było zauważalne, pewnie wkrótce się u większości pojawią
AgaeM 22:31, 22 kwi 2016

U mnie gracki rozplenice i nawet pospolite miskanty cukrowe suche jeszcze. Buksy zbrązowiałe. Brzozy pączki z listków. Nawet wierzby mikre jeszcze. Tulipki zwarte.
amelia_b 22:33, 22 kwi 2016

Warmia napisał(a)
Marciu ja to tak może za bardzo panikuje,w tamtym roku co nie co dopiero sadzilam i mi się wydaje że to o już powinno ruszać,a w rzeczywistości to pewnie jeszcze mają czas na start
iwka 22:35, 22 kwi 2016

taki mamy klimat

moje trawy też nic a nic, no baron wczoraj ruszył. Czekam jeszcze, wysiały mi się za to kosmosy te zwykłe, więc się zakosmosuję i tyle
Warmia 22:39, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Marciu ja to tak może za bardzo panikuje,w tamtym roku co nie co dopiero sadzilam i mi się wydaje że to o już powinno ruszać,a w rzeczywistości to pewnie jeszcze mają czas na start

Pewnie mają czas, ale pogoda im też nie pomaga
amelia_b 22:52, 22 kwi 2016

L00zak napisał(a)

U mnie też strajkują jeszcze, choć malutkie coś dziś było zauważalne, pewnie wkrótce się u większości pojawią
czyli trzeba cierpliwie czekać