Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 16:28, 28 kwi 2016

Makao_J napisał(a)

Ja kompletnie dziś wysiadłam. Coś mi strzeliło w plecach i nie mogę przekręcić głowy w prawą stronę od dwóch dni. Dziś mnie mdli od tego zesztywniena i bólu.
masakra szoruj do lekarza. Mam nadzieję Aniu że ci szybko przejdzie,dużo zdrówka Ci życzę
iwka 16:33, 28 kwi 2016

pokaż tego cyprysika
amelia_b 16:39, 28 kwi 2016

babka napisał(a)
Wygooglowałam sobie ten cyprysik, fajny, pokaż jaki duży ten Twój. A czy zbytnio z hohlą nie będą upodobnione ? hohla ładnie w buksach wygląda. Ciekawa jestem tej kompozycji, pewnie będzie ładnie bo Ty gust masz
Ja i gust? Daj spokój,co najwyżej mogę zrobić burdel powiecmy kontrolowany
Makao_J 16:57, 28 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
masakra szoruj do lekarza. Mam nadzieję Aniu że ci szybko przejdzie,dużo zdrówka Ci życzę

Samo weszło samo wyjdzie.

Nie mam czasu na lekarza i stanie w kolejkach. Przynajmniej 3 razy w roku mnie tak łapie.
Będzie dobrze. Musi bo w sobotę jadę do Pęchcina.
amelia_b 17:15, 28 kwi 2016

iwka napisał(a)
pokaż tego cyprysika
No nie wiem... może wieczorem
amelia_b 17:23, 28 kwi 2016

Makao_J napisał(a)

Samo weszło samo wyjdzie.

Nie mam czasu na lekarza i stanie w kolejkach. Przynajmniej 3 razy w roku mnie tak łapie.
Będzie dobrze. Musi bo w sobotę jadę do Pęchcina.
Ty to się leczysz widzę jak mój mąż,jak boli to leci do lekarza po skierowanie na przeswietlenie kręgosłupa,jak przestaje boleć to zapomina,znowu boli to po kolejne skierowanie biegnie i tak już ze 3 lata ostatnio się wydarłam że jak któregoś dnia nie wstanie z łóżka to żeby sobie z głowy wybił że będę koło niego chodzić i poszedł po skierowanie,leży 3 tydzień na parapecie
Makao_J 17:55, 28 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Ty to się leczysz widzę jak mój mąż,jak boli to leci do lekarza po skierowanie na przeswietlenie kręgosłupa,jak przestaje boleć to zapomina,znowu boli to po kolejne skierowanie biegnie i tak już ze 3 lata ostatnio się wydarłam że jak któregoś dnia nie wstanie z łóżka to żeby sobie z głowy wybił że będę koło niego chodzić i poszedł po skierowanie,leży 3 tydzień na parapecie

Hahahaha. Dobre. Różnica polega na tym że mi nawet po skierowania nie chce się chodzić.
amelia_b 18:56, 28 kwi 2016

Makao_J napisał(a)

Hahahaha. Dobre. Różnica polega na tym że mi nawet po skierowania nie chce się chodzić.
leniu ty jeden
blyxa 19:00, 28 kwi 2016

Przyszłam zobaczyć co w trawie piszczy a Wy tu o chodzeniu po lekarzach.
Zaraz mnie wypłoszycie - ja muszę być wręcz umierająca aby mnie kto do gabinetu zaciągnął
babka 19:08, 28 kwi 2016

Makao_J napisał(a)

Ja kompletnie dziś wysiadłam. Coś mi strzeliło w plecach i nie mogę przekręcić głowy w prawą stronę od dwóch dni. Dziś mnie mdli od tego zesztywnienia i bólu.

Do soboty samo nie przejdzie, wiem co mówię bo mam to samo. Powinnaś odwiedzić lekarza a ten bez problemu zaordnuje Ci leki rozkuczające mięśnie. Możesz też spróbować poprosić o coś takiego w aptece. Zdrówka