Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 22:51, 28 kwi 2016

Monika mówiłaś o berberysie, ja mam erecte do przesadzenia i tez się zastanawiam czy by jej gdzieś tam nie dosadzi, o tak teraz wygląda teraz zielona, a jesienią ślicznie się przebarwia

Marga 22:51, 28 kwi 2016

Ale byłby odjazd: taki czarny dywan pod miłorzębem.
amelia_b 22:53, 28 kwi 2016

Marga napisał(a)
Ale byłby odjazd: taki czarny dywan pod miłorzębem.
pod miłorzębem hakone jestale teraz nie widaćdo niej tez by pasował ten ciemny kolor, pomyślimy, zobaczymy, milej nocki życzę
Marga 23:00, 28 kwi 2016

z erectą też bys miała "na zielono" , bo tak jak mówisz ona dopiero na jesieni się przebarwia. Ja myślałam bardziej o atropurpurea lub admiration.
A trawka tam pasuje moim skromnym zdaniem, tylko trzeba jej koloru dodać jakiegoś. Sama wiesz najlepiej co Ci się podoba. Prześpij się i za 2 dni dostaniesz olśnienia i będziesz wiedziała, że to jest właśnie TA a nie inna roślina.

Edit: też spadam do łóżka, dobrej nocki
katel 00:53, 29 kwi 2016

Z wilca na jesieni to i do kuchni zapasy zrobisz ja miałam zoltego i czarnego a i takiego batata czerwonego z waarzywnika też uchodowalam ale kolor był brzydki .
amelia_b 07:38, 29 kwi 2016

Marga napisał(a)
z erectą też bys miała "na zielono" , bo tak jak mówisz ona dopiero na jesieni się przebarwia. Ja myślałam bardziej o atropurpurea lub admiration.
A trawka tam pasuje moim skromnym zdaniem, tylko trzeba jej koloru dodać jakiegoś. Sama wiesz najlepiej co Ci się podoba. Prześpij się i za 2 dni dostaniesz olśnienia i będziesz wiedziała, że to jest właśnie TA a nie inna roślina.

Edit: też spadam do łóżka, dobrej nocki
posadzę na razie to co zaplanowałam, zobaczę w sezonie jak to będzie wyglądać w razie czego się coś dosadzi w przyszłym roku jakoś już tak nie mam że ma być gotowe na jużdzięki Monika
amelia_b 07:39, 29 kwi 2016

katel napisał(a)
Z wilca na jesieni to i do kuchni zapasy zrobisz ja miałam zoltego i czarnego a i takiego batata czerwonego z waarzywnika też uchodowalam ale kolor był brzydki .
bataty kiedyś w ogródku hodowałam pyszne są pieczone
amelia_b 08:01, 29 kwi 2016

blyxa napisał(a)
Przyszłam zobaczyć co w trawie piszczy a Wy tu o chodzeniu po lekarzach.
Zaraz mnie wypłoszycie - ja muszę być wręcz umierająca aby mnie kto do gabinetu zaciągnął
nie bój się
Kawa 08:39, 29 kwi 2016

hej Ami
no ja nie doradze bo wiesz laik jestem totalny

ładne cyprysiki ja się zastanawiam czy nie zastapię nimi tych jedellohów bo chyba nich z nich nie będzie

iwka 09:22, 29 kwi 2016

jejku, skąd Ty takie wyszukane rośliny bierzesz? nic z tego nie znam, wszystko muszę googlować