Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 21:26, 26 sie 2015

inag napisał(a)
Też z chęcią zobaczę
Ja po obejrzeniu zdjęć Asi, zrezygnowałam z podejmowania "betonowych wyzwań"

Asi to wychodzą idealne betanki ze smaczkiem, cudowne, nawet dziury po powietrzu są idealne, jakby je kornik wyżarłhe he powinna zrobić szkolenie z zakwaterowaniem
amelia_b 21:29, 26 sie 2015

Asiu mój to ten walec tamte dwie dostałam na parapetówę, te niższe nie mojeo ten jest mój
AnnaCh 21:31, 26 sie 2015

Boski walec Super Ci to wyszło
amelia_b 21:38, 26 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Hlipiesz chyba bo boisz się ze sąsiedzi te piękne donice Ci skradna super! ja jeszcze tak dużych donic nie robiłam.a zbroilas je? A co było forma do tej okrągłej?

Sąsiedzi to przychodzili patrzeć co to się u nas wyprawia tak Asiu walec był zbrojony poziomo i pionowoja go nie dam rady ruszyć te okrągłe są super, szkliwione ciekawe czy te by dało radę tak zeszklić, tez fajnie by wyglądałyGdyby nie ty to w życiu bym się na to nie porwała, ale jak widać dla chcącego nic trudnegou mnie kolejne dwa walce już prawie wyschły
amelia_b 21:41, 26 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Boski walec Super Ci to wyszło

Dzięki Aniu
iwka 21:46, 26 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Jak się dopcham do komputera to wstawię mojego wynalazka to zobaczysz dlaczego hlipie
to ja dziś hurtem
Zakupykilka wrzosów, jeden carex buchananaRozchodnik od teściowej

Pięknie Twoja donica wcale nie gorsza od kupnej
nawigatorka 21:48, 26 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Asi to wychodzą idealne betanki ze smaczkiem, cudowne, nawet dziury po powietrzu są idealne, jakby je kornik wyżarłhe he powinna zrobić szkolenie z zakwaterowaniem

Idealne...czekaj tylko wyciągnę jakiś polamany,nieudany beton z kosza i pokaże... A szkolenie mogę zrobić, a zakwaterowanie? Namiotów u mnie się trochę zmieści tylko u mnie pelna wiocha wiec opłata klimatyczna wysoka
nawigatorka 21:49, 26 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Asiu mój to ten walec tamte dwie dostałam na parapetówę, te niższe nie mojeo ten jest mój

Superowa mowie jeszcze raz.wygląda jak ta gotowa.
amelia_b 21:50, 26 sie 2015

W tłumie fajnie wyglądają
nawigatorka 21:51, 26 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Sąsiedzi to przychodzili patrzeć co to się u nas wyprawia tak Asiu walec był zbrojony poziomo i pionowoja go nie dam rady ruszyć te okrągłe są super, szkliwione ciekawe czy te by dało radę tak zeszklić, tez fajnie by wyglądałyGdyby nie ty to w życiu bym się na to nie porwała, ale jak widać dla chcącego nic trudnegou mnie kolejne dwa walce już prawie wyschły

Gdybym miała taki wpływ na moje dzieci jak na wszystkie zabetonowane osoby na Ogrodowisku.nawet nie wiecie jak to cieszy zmienię nick na Betoniara