Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

inag 13:44, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)

hej Śliczny dzięki tej puchatej purpurowej kuleczceja to przeciętna jestem

Hahaha, Ta, przeciętna...Ja tam bym chciała taką przeciętną urodę... Purpurowa kuleczka to tylko dodatek dla podkreślenia urody! Śliczna fotka!
inag 13:45, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Mówiła ci Asia, szpachelka i odlot nie ma trzeba się brać

Wszystko ok, tylko po tym odlocie, będzie problem bo śmieci wybierają u mnie co 2 tygodnie a pojemniki mam nieduże
inag 13:46, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Oj harda babka jesteś myślę że tak źle by nie było, a jak by co małżonkowi nie pasowało to betonem w łepek, i sprawa załatwionatylko za ciężkich nie rób bo nie podniesiesz

Noooo, a musiałabym wysoko unieść, bo skubaniec ma ponad 1,90m wzrostu...
AnnaCh 13:50, 27 sie 2015

Śliczny awatarek Musiałam chwilę się zastanowić u kogo na wątku jestem Fajnie Cię widzieć
MirellaB 13:58, 27 sie 2015

Amelia i znowu mnie zainspirowałaś tymi brązowymi trawami
Wiesz, że ja je uważam za uschłe, ale ta Twoja kompozycja w donicy jest super z tą trawą Donice świetnie Ci wyszły, podziwiam, że się na to porwałaś Czy myślisz, że ta trawa by pasowała do wrzosów w białym kolorze? Tylko ja donic to nie mam takich wypasionych jak Ty, ale zwykłe grafitowe ciemne plastikowe.

Amelia fajny avatarek. Kiedyś też miałam tak obcięte włosy tylko jeszcze krócej i pofarbowane na czarno. Wyglądałam całkiem inaczej niż teraz.
No, ale to było ponad 10 lat temu
Marga 14:26, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)

hej Śliczny dzięki tej puchatej purpurowej kuleczceja to przeciętna jestem

Nie dość że laska to jeszcze skromna
amelia_b 16:32, 27 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Amelia i znowu mnie zainspirowałaś tymi brązowymi trawami
Wiesz, że ja je uważam za uschłe, ale ta Twoja kompozycja w donicy jest super z tą trawą Donice świetnie Ci wyszły, podziwiam, że się na to porwałaś Czy myślisz, że ta trawa by pasowała do wrzosów w białym kolorze? Tylko ja donic to nie mam takich wypasionych jak Ty, ale zwykłe grafitowe ciemne plastikowe.

Amelia fajny avatarek. Kiedyś też miałam tak obcięte włosy tylko jeszcze krócej i pofarbowane na czarno. Wyglądałam całkiem inaczej niż teraz.
No, ale to było ponad 10 lat temu

Myślę że z białymi wrzosami będzie ok,ja dla koloru dorzuciłam po różowym co do fryzur to ja już przerabiałam wszystko,i trwałą nawet miałam,pasemka,rude,czerwone,fioletowe co kto chce do wyboru do koloru moja rodzicielka jest fryzjerem
Kasya 20:27, 27 sie 2015

przyszlam pochwalic avatarka
amelia_b 20:31, 27 sie 2015

Kasya napisał(a)
przyszlam pochwalic avatarka

To się bardzo cieszę i dziękuję za odwiedziny
babka 20:45, 27 sie 2015

Pierwsze co dziś robię po zalogowaniu to przylatam tu by zapiać na avatarkiem Twym ślicznoto ty nasza
Zmiatam do siebie
acha, zapomniałąbym, za wiadomość dziękuję pięknie i chyba mam kogoś kto ma to coś po czym pisałaś
acha2, Śliczny ten wrzosiec, pokaż jak się z całością komponuje w donicy