Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

sylwik69 20:35, 23 wrz 2016

Piękny ogród!najbardziej podoba mi się murek przy tarasie świetny pomysł i rośliny super dobrane.Rozchodnik kiedyś zupełnie niezauważany w ogrodach teraz gra pierwsze skrzypce.Piękne zestawienia
babka 21:27, 23 wrz 2016

Ale świetnie skomponowana ta Twoja donica, wszystko tak sie ładnie przenika, uzupełnia. D.R. jest nieziemski, kolorek piękny głęboki. Zachwyca mnie każdego dnia
Ewik 22:55, 23 wrz 2016

Uwielbiam Twoją donicę , wszystko sie rozrosło, super wygląda .
amelia_b 23:00, 23 wrz 2016

sylwik69 napisał(a)
Piękny ogród!najbardziej podoba mi się murek przy tarasie świetny pomysł i rośliny super dobrane.Rozchodnik kiedyś zupełnie niezauważany w ogrodach teraz gra pierwsze skrzypce.Piękne zestawienia
Dziękuje Sylwia za miłe słowa do pięknego ogrodu to mu jeszcze sporo brakuje
amelia_b 23:03, 23 wrz 2016

babka napisał(a)
Ale świetnie skomponowana ta Twoja donica, wszystko tak sie ładnie przenika, uzupełnia. D.R. jest nieziemski, kolorek piękny głęboki. Zachwyca mnie każdego dnia
Miałam dobrych doradców w tamtym roku pomogły mi dziewczyny bardzo na samym początku, podpowiedzialy róże, lawendę i rozchodniki Olu Twój DR też się już tak zmienił? Ciekawa jestem jak on u ciebie wygląda,nie mogę go na zdjęciach zlokalizować
amelia_b 23:08, 23 wrz 2016

Ewik napisał(a)
Uwielbiam Twoją donicę , wszystko sie rozrosło, super wygląda .
Oj rozrosło się aż za bardzo, w tamtym sezonie zrzędziłam że małe w tym że za wielkie,rozplenice w tym rok wielkie strasznie,aż za duże do tej donicy, chociaż u mnie i tak przemarzają to się nie przejmuję, wymienię na inne wiosną , może Hameln dla odmiany, jak myślisz?
amelia_b 23:12, 23 wrz 2016

Jutro teściowa chce mi oddać ze swojego ogrodu swojego buka czerwonolistnego i perukowca, a nie mam bladego pojęcia gdzie posadzić nie wiem nawet co to za buk, ale jak chce oddać to biorę, może mnie natchnienia do jutra ten buk pewnie potrzebuje dużo słońca, żeby mieć taki kolor?
babka 23:24, 23 wrz 2016

amelia_b napisał(a)
Miałam dobrych doradców w tamtym roku pomogły mi dziewczyny bardzo na samym początku, podpowiedzialy róże, lawendę i rozchodniki Olu Twój DR też się już tak zmienił? Ciekawa jestem jak on u ciebie wygląda,nie mogę go na zdjęciach zlokalizować

No jak to nie możesz go zlokalizować ?? Przecież w wielkiem masie rośnie razem z jeżówkami Green Jewel
Zaraz wstawię u siebie jakąś fotkę
katel 00:53, 24 wrz 2016

Amelia do czarnych tulipanów dołączysz białe i bordowe, dobrze doczytałam? Bordowe jakiej masz odmiany?
amelia_b 07:31, 24 wrz 2016

babka napisał(a)

No jak to nie możesz go zlokalizować ?? Przecież w wielkiem masie rośnie razem z jeżówkami Green Jewel
Zaraz wstawię u siebie jakąś fotkę
Olu, byłam widziałam, dziękuję