Swoją drogę nazwę ul.Przyjemna Nawet tabliczkę mam zamiar postawić! Hahaha
Taki był zamiar żeby było tanio.... dlatego też sporo modyfikacji i zupełnie inne podejście do wykończenia niż miałam 15 lat temu
Kotłownia zostaje duża ale podzielona na dwie strefy - kotłownia i pralnia.
Pralnia z projektu i spiżarnia będą włączone do łazienki.
Spiżarnia mi nie jest potrzebna w domu skoro piwniczka już stoi
Juziu spojrz na projekt MG Ekonomiczny 3. Jest super, tez tani w budowie, ja sobie w nim troche tez sciany pozmienialam, ze wyszlo cacuszko. Jesli bym budowala teraz to wlasnie ten. Kotłownie przeniosłam do garazu, miejsce po niej podzielilam na pokoje, dolozylam 2 lazienke a z wc zrobilam pralnie.
Też lubię bardzo ale do tej pory nie miałam za bardzo okazji podziałać z takimi materiałami.
Cegły to mam tylko klinkierowe w obecnym domu.. Aaaa! I kominek obłożony gipsowymi cegiełkami
A beton to w Zielonych Drzwiach na suficie i schodach
Teraz będzie tego dużo więcej Mam nadzieję
Lidzia.... a pokaż kawałek tego betonu i cegły u siebie
Mi się tam układ pomieszczeń nie widzi.
Jakoś tak bardzo niepraktycznie dla mnie Z garażu wchodzisz do garderoby Trzeba mieć podwójny zestaw ciuchów wyjściowych... albo przenosić z wiatrołapu do tej garderoby
Kotłownia z wyjściem na taras ?
Spiżarnia i WC oddzielne mi też niepotrzebne
A łazienka duuuużo za mała
Ja dwa lata szukałam odpowiedniego projektu. Jak znalazłam kilka... to się okazało, że na tej działce żaden nie będzie pasował i kilka miesięcy szukałam od nowa. Nic pasującego nie było... już miałam zlecać projekt indywidualny... i w ostatniej chwili trafiłam na ten jedyny pasujący To przeznaczenie