Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

babka 22:10, 19 sie 2015

Miło mi zobaczyć Juzię
A ja wiem o co Ci chodzi, tylko nie wiem jak zrobić ten nieład artystyczny;
Najgorzej zacząć bez planu ale tak sobie pomyślałam, żeby wykopać (jesienią oczywiście ) wszystkie horty, wpakować je do donic i metodą prób ustawiać dowolnie to tu to tam. Jak Ci się wszystkie poukładają to możesz pokombinować z kolejnymi roślinami np z buksami, Wiosną kolejne i kolejne ... Nic nowego i mądrego nie napisałam bo to już sama wiesz ale od czegoś trzeba zacząć
PS. też się nie maluję bo nie umiem i nie lubię ... i nie noszę, ozdobników też nie lubię
margaretka3 22:15, 19 sie 2015

Juzia, napisałam małe co nieco na priv.
Juzia 22:19, 19 sie 2015

Magda70 napisał(a)
Juzia...a cóż to za dylematy u Ciebie...

No tak jakoś wyszło.
Juzia 22:25, 19 sie 2015

babka napisał(a)
Miło mi zobaczyć Juzię
A ja wiem o co Ci chodzi, tylko nie wiem jak zrobić ten nieład artystyczny;
Najgorzej zacząć bez planu ale tak sobie pomyślałam, żeby wykopać (jesienią oczywiście ) wszystkie horty, wpakować je do donic i metodą prób ustawiać dowolnie to tu to tam. Jak Ci się wszystkie poukładają to możesz pokombinować z kolejnymi roślinami np z buksami, Wiosną kolejne i kolejne ... Nic nowego i mądrego nie napisałam bo to już sama wiesz ale od czegoś trzeba zacząć
PS. też się nie maluję bo nie umiem i nie lubię ... i nie noszę, ozdobników też nie lubię

Tak muszę zrobić. Tylko dodaj do tego jeszcze Rh i duże trawska i pęcherznice i derenia i lilaki i może budleje sobie dokupię

A buty lubisz albo torebki?
ewa004 22:31, 19 sie 2015

Ja uwielbiam buty i torebki
Delikatne coś w uchu na szyi i polalcu też lubię
I lubię zegarki i delikatne bransoletki ....chyba sroka jestem

Ale nie lubię mocnego makijażu
Jagodaa 22:39, 19 sie 2015

Z Ogrodowiska, bo ja innych nie znam, nie śledzę tych wielkich projektantów...

Buty lubie, torebki lubie, makijaż robię, biżut lubię tylko taki prosty, ale porządny .
babka 22:42, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)

Tak muszę zrobić. Tylko dodaj do tego jeszcze Rh i duże trawska i pęcherznice i derenia i lilaki i może budleje sobie dokupię

A buty lubisz albo torebki?

To zacznij od największych roślin, dwa gatunki naraz Jak nie poustawiasz to tego nie " zobaczysz " Ja na rysunku to mogę jedynie linię rabat zobaczyć, nie mam takiej wyobraźni by widzieć też rośliny W realu to w realu. Już przyszłą ich wielkość prędzej
Albo projektanta weź, o !

... nie przepadam za torebkami, mam bo praktycznie mieć drobiazgi pod ręką.
... buty noszę na takie, które mi się podobają mnie nie stać wiec nie daję się zwariować
Iwk4 00:44, 20 sie 2015

Sebek napisał(a)

Mam tak samo - dlatego od jutra zacznę kolejną rewolucję Chyba, bo muszę jeszcze się zastanowić jak się do tego zabrać

Sebek, inaczej tytuł by do ciebie nie pasił

Juzia, zmieniaj sobie po rabatce, przesadzaj, dosadzaj, kombinuj, może coś się uda
Ja na początek bym wydrukowała fotkę - to co cię zachwyca, rozszyfrowała roślinki na niej i sadziła wg zdjęcia. Zobaczysz, ze nie osiągniesz efektu takiego jak na zdjęciu. Ale bliskie ideałowi. Zdjęcia oszukują
Ty będziesz miała piękniej. Buziaki na dobranoc
Aha, i sadź bliżej siebie, ciasno. Najwyżej będziesz później przesadzać. Może w tym jest tajemnica?
Kacha123 06:34, 20 sie 2015

O matko! Dobrze, że wstałam o świcie, bo przez to nadrabianie, to by mi życie towarzyskie na urlopie umarło Justynko, widzę, że nastrój już lepszy i bardzo się cieszę. Na fotkach serio Twój ogród wygląda pięknie i wyobrażam go sobie za parę lat Ale jeśli to Ci nie pasi, to Cię nie powstrzymamy tysiącami pochwał. Działaj kobieto, a my Ci będziemy kibicować Pozdrówki
Kuba 07:49, 20 sie 2015

jeśli uważasz że nie umiesz inaczej jak od linijki mnie zaproś a rozpierduchę Ci zrobię raz- dwa