Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 17:05, 21 sie 2015

Tu jeszcze będą zmiany...ale się nie zdecydowałam
Wiem tylko, że dwie Vanilki zabieram....

Juzia 17:13, 21 sie 2015

Zabrałam tylko dwie rozplenice....a jak pusto się zrobiło!

Tu też trzeba niestety trochę pozmieniać.
Gardener27 17:36, 21 sie 2015

Moja Droga żyj zawsze w zgodzie z własnym sumieniem i nie pozwól by inni mówili Ci co masz robić, myśleć ... moje motto życiowe

Na mnie zawsze możesz liczyć a i posmyram z prawdziwą przyjemnością

Ładne zmiany na rabatach

babka 18:27, 21 sie 2015

Juzia, przez kolano i na doopsko dostaniesz. Ja Cie nie poparlam? Ja, babka ?? moze i nie pomogłam bo siem nie znam ale mówiłam że czaję co czujesz i że zmieniaj jak Ci serducho dyktuje linka z ogrodami naturalnymi dalam, może go nie widziałaś ?
Nosz ty jedna ty
A tak poza tym to tylko sukcesami mamy sie dzielic? wątpliwości wszyscy mamy i dobrze jest się poradzić, głośno pomyśleć...
Chyba po to jest to forum, no chyba, że się mylę i to miejsce zarezerwowane jest dla wytrawnych znawców tematu ?

Ps. A zmiany mi się podobają, mówiłam wykopuj i lataj acha! i wodę lej
Madzenka 18:29, 21 sie 2015

Juzia ja bardzo lubię Twoj watek i jestem z Toba od poczatku, dobrze o tym wiesz. Prosisz o szczerość to szczerze piszę. Widziałam ze wrociła energia gdy pobiegałaś z łopata , tak trzymaj. Nie lubie po prostu wpisów "odejdę z forum" . Jesli forum meczy albo wywołuje presje a widzę ze tak jest w wielu watkach to czasami warto odpoczać od zmian i odpuścić. Duzo osób ulega presji forum, koniecznosci posiadania pieknego ogrodu, denerwuje sie ze ogród nie spełnia oczekiwań. Wchodzisz do wątkow, w kazdym coraz piękniej i masz doła. Znam to z autopsji. Wiec warto odpuścić i nie koncentrować sie na ogrodzie lub odwrotnie dalej zmieniac. Kazdy dokonuje wyboru odpowieniego do swojego charakteru lub nastroju.
Nie krytykuje Ciebie, tylko napisałam szczerze jak odebrałam te 35 stron. Jesli Ciebie uraziłam, lub obraziłam lub sprawiłam komukolwiek przykrośc to przepraszam.
Juzia 20:56, 21 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Juzia ja bardzo lubię Twoj watek i jestem z Toba od poczatku, dobrze o tym wiesz. Prosisz o szczerość to szczerze piszę. Widziałam ze wrociła energia gdy pobiegałaś z łopata , tak trzymaj. Nie lubie po prostu wpisów "odejdę z forum" . Jesli forum meczy albo wywołuje presje a widzę ze tak jest w wielu watkach to czasami warto odpoczać od zmian i odpuścić. Duzo osób ulega presji forum, koniecznosci posiadania pieknego ogrodu, denerwuje sie ze ogród nie spełnia oczekiwań. Wchodzisz do wątkow, w kazdym coraz piękniej i masz doła. Znam to z autopsji. Wiec warto odpuścić i nie koncentrować sie na ogrodzie lub odwrotnie dalej zmieniac. Kazdy dokonuje wyboru odpowieniego do swojego charakteru lub nastroju.
Nie krytykuje Ciebie, tylko napisałam szczerze jak odebrałam te 35 stron. Jesli Ciebie uraziłam, lub obraziłam lub sprawiłam komukolwiek przykrośc to przepraszam.

Madzenko to "odejdę z forum" to raczej w żarcie było....no bo gdzie ja i koniec z forum??? Nie da się!
Chodziło mi o to, że nie mogę oglądać fotek z ogrodów "ogrodowiskowych", bo sadzę wtedy tak samo (czyli plamami) a tak mi się nie podoba.
Muszę teraz szukać ogrodów w stylu... chyba angielskim... pół-fromalnym

Doła też nie miałam i nie mam. A już na pewno nie z tego powodu, że ktoś ma ładnie a ja nie!
Mam tak jak sobie zrobiłam i tylko do siebie mogę mieć pretensje.
Bardziej czułam bezsilność i złość na siebie niż smutek czyli tzw. dół.
Chciałam porady.... babko przepraszam, ale ta skleroza czasem żyć nie daje!

Juzia 21:05, 21 sie 2015

babka napisał(a)
Juzia, przez kolano i na doopsko dostaniesz. Ja Cie nie poparlam? Ja, babka ?? moze i nie pomogłam bo siem nie znam ale mówiłam że czaję co czujesz i że zmieniaj jak Ci serducho dyktuje linka z ogrodami naturalnymi dalam, może go nie widziałaś ?
Nosz ty jedna ty
A tak poza tym to tylko sukcesami mamy sie dzielic? wątpliwości wszyscy mamy i dobrze jest się poradzić, głośno pomyśleć...
Chyba po to jest to forum, no chyba, że się mylę i to miejsce zarezerwowane jest dla wytrawnych znawców tematu ?

Ps. A zmiany mi się podobają, mówiłam wykopuj i lataj acha! i wodę lej

Olu linka przecież widziałam!!! Piękne inspiracje były
Dziękuję!

Małpa jestem...wiem.
Pisałam ogólnie...już tak nie będę!

Juzia 21:14, 21 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Moja Droga żyj zawsze w zgodzie z własnym sumieniem i nie pozwól by inni mówili Ci co masz robić, myśleć ... moje motto życiowe

Na mnie zawsze możesz liczyć a i posmyram z prawdziwą przyjemnością

Ładne zmiany na rabatach

Robię co lubię, jak lubię i głęboko mam co inni o mnie myślą...mówią.
Ale staram się być raczej przyjaźnie nastawiona do wszystkich i kulturalna, bo co dajesz to i odbierasz....przynajmniej tak powinno być

No tak....do smyrania pierwszy....jak zawsze

Dziękuję!
popcorn 21:16, 21 sie 2015

Juzia, cudnie masz. Jak myślisz że nie masz, to się nie znasz, bo cudnie
czymaj się
pozdro
k.
popcorn 21:22, 21 sie 2015

Juzia, gdzie Ty 13 arów chcesz karczować???