Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Gardener27 11:45, 24 sie 2015

Warmia napisał(a)

Cześć Przemek Co tam? Spojrzysz na moje wypociny?

Wcinan arbuza i czekam na budowlańców od dachu Mieli być na 7 a już południe dochodzi
Warmia 11:49, 24 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Marta postarałaś się to to jeszcze jak
Czy zamiast tych wysokich tuj nie wolałabyś jednak stożków cisowych Wolniej rosną i są dużo ładniejsze ( u mnie w szkółce 80 cm po 90 zł )
Kule z golden globe to dobry pomysł ale trzeba je mocno ciąć by się bardzo nie rozrosły Chyba wole bukszpany
A kolorowe bylinki to gdzie się pytam ?

A co proponujesz? Myślałam jeszcze o szałwi, ale jakiejś mniejszej, bo ta moja to kładzie się jak głupia i nie chce mnie słuchać. Te trawki mogę oczywiście zastąpić jakimiś bylinami, bo też bym chciała troszkę koloru i to nie tylko w połowie lata. Tuje dałam, bo nie znam się na zimozielonych, a potrzebuję tam coś co mi zrobi cień ( mówię o lewej stronie). Cisów nie wykluczam, a nawet jestem za, bo bardzo mi się podobają. Rysunek jest czysto poglądowy. Teraz czekam co Wy na to i na Wasze propozycje ewentualnych zmian
Warmia 11:51, 24 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Wcinan arbuza i czekam na budowlańców od dachu Mieli być na 7 a już południe dochodzi

Jak to arbuza? Dobra a co z dachem się dzieje, że Ci fachowcy potrzebni? Zmieniasz, czy naprawiasz?
Shemsi 11:56, 24 sie 2015

Chciałabym umieć tak rysować...

Mi się to bardzo podoba Będzie cudnie.

Ja bym chyba faktycznie powtórzyła golden globe przy schodach, chociaż pewnie dowolna kulista forma też będzie wyglądała dobrze.
Gardener27 11:59, 24 sie 2015

Warmia napisał(a)

Jak to arbuza? Dobra a co z dachem się dzieje, że Ci fachowcy potrzebni? Zmieniasz, czy naprawiasz?

Arbuz - taki zielony na zewnątrz z czerwonym miąższem Heheh

Trzeba wprowadzić drobne zmiany w konstrukcji by lepiej można było z niego korzystać Chodzi o przestawienie belek podtrzymujących dach w garażu
Warmia 12:00, 24 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Arbuz - taki zielony na zewnątrz z czerwonym miąższem Heheh

Trzeba wprowadzić drobne zmiany w konstrukcji by lepiej można było z niego korzystać Chodzi o przestawienie belek podtrzymujących dach w garażu

Za tego arbuza to masz normalenie .... kopa
Gardener27 12:02, 24 sie 2015

Warmia napisał(a)

A co proponujesz? Myślałam jeszcze o szałwi, ale jakiejś mniejszej, bo ta moja to kładzie się jak głupia i nie chce mnie słuchać. Te trawki mogę oczywiście zastąpić jakimiś bylinami, bo też bym chciała troszkę koloru i to nie tylko w połowie lata. Tuje dałam, bo nie znam się na zimozielonych, a potrzebuję tam coś co mi zrobi cień ( mówię o lewej stronie). Cisów nie wykluczam, a nawet jestem za, bo bardzo mi się podobają. Rysunek jest czysto poglądowy. Teraz czekam co Wy na to i na Wasze propozycje ewentualnych zmian

Trawki zostaw bo będą dawać efekt zwiewności Szałwia jest ok nawet ta wysoka tylko trzeba ją czymś podsadzić by się nie pokładała np carexem
Z bylin przetaczniki kłosowe wszelkiej maści są cool
Gardener27 12:03, 24 sie 2015

Warmia napisał(a)

Za tego arbuza to masz normalenie .... kopa

nie mogłem sobie odmówić
Warmia 12:04, 24 sie 2015

Shemsi napisał(a)
Chciałabym umieć tak rysować...

Mi się to bardzo podoba Będzie cudnie.

Ja bym chyba faktycznie powtórzyła golden globe przy schodach, chociaż pewnie dowolna kulista forma też będzie wyglądała dobrze.

Weroniko, mam nadzieję, że będzie, bo mam już dość tego bałaganu artystycznego Muszę teraz tylko skompletować roślinki, które będą ze sobą najlepiej współgrać i które w tym miejscu przeżyją dłużej niż jeden sezon
Warmia 12:04, 24 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

nie mogłem sobie odmówić

Przecież wiedziałam, ale dałeś się podpuścić