Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 21:37, 23 sie 2015

Anusia napisał(a)
Róża dla Ciebie . Z nasadzeniami wokół tarasu jest niemały problem. Troszkę rzeczywiście za mało inspiracji.

Powiedziałabym, że o wiele za mało
MirellaB 21:59, 23 sie 2015

To czekam do jutra co wymyśliłaś
A my dzisiaj byliśmy w zoo, ale fajnie było
Shemsi 22:15, 23 sie 2015

Warmia napisał(a)
Chciałam uniknąć takiej powtarzalności. Wolę rabaty mieszane. Powtórzenie mogłoby być ewentualnie na tej krótszej rabacie.

W sumie to się nie dziwię ale im mniejsza powtarzalność, tym wyższa szkoła jazdy przy komponowaniu rabat. Ja jestem na to za cienka

Fajne te olśnienia ogrodowiskowe, co nie? Wydaje Ci się, że nic nie jesteś w stanie wymyślić, a tu kilka sugestii, spojrzeń z boku i masz pomysł, którym sama się zaskakujesz Czekam z niecierpliwością, aż się podzielisz.
zabaewa 23:28, 23 sie 2015

Co to jet FM ?
Warmia 07:32, 24 sie 2015

zabaewa napisał(a)
Co to jet FM ?

Ewcia, FM to jest forum budowlane, na którym miałam swój wątek jak się budowaliśmy.
Karol99 08:14, 24 sie 2015

Warmia napisał(a)

Karolu, dziękuję za zdjęcie. Chodzi mi właśnie o to, żeby po obu stronach tarasu było coś kulistego, albo stożkowego.
Chyba właśnie coś wymyśliłam. Normalnie jakby mnie olśniło, ale to spróbuję jutro napisać jak odzyskam internet.

To fajnie
Gardener27 09:46, 24 sie 2015

Siemka Marta
Warmia 11:36, 24 sie 2015

Witam z rana.
Pewna osoba zarzuciła mi ostatno, że rysuję jaja, więc troszkę się postarałam. Mam nadzieję, że jest lepiej , więc tak idąc od prawej: tuja (jeszcze nie wiem jaka), tuja golden globe, trzmielina na pniu, przed nią rozplenica, pod tarasem hortensja Bobo (nie wiem ile sztuk się zmieści), przed nimi trawki, po obu stronach coś kulistego (nie wiem jeszcze co byłoby najlepsze, może powtórka golden globe?) i dalej trzmilina na pniu i pod nią rozplenica. Na koniec mogłaby być też tuja, ale jakaś niższa. Jaśniej już nie umiem Co Wy na to? Tylko już nie śmiejcie się z moich malunków, ładniej nie umiem

Warmia 11:38, 24 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Siemka Marta

Cześć Przemek Co tam? Spojrzysz na moje wypociny?
Gardener27 11:44, 24 sie 2015

Marta postarałaś się to to jeszcze jak
Czy zamiast tych wysokich tuj nie wolałabyś jednak stożków cisowych Wolniej rosną i są dużo ładniejsze ( u mnie w szkółce 80 cm po 90 zł )
Kule z golden globe to dobry pomysł ale trzeba je mocno ciąć by się bardzo nie rozrosły Chyba wole bukszpany
A kolorowe bylinki to gdzie się pytam ?