Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 12:09, 06 paź 2015

Anda napisał(a)
Widzę, że makro w użyciu Piękne fotki.
Moje cebule posadziłam w sobotę, ale miałam zaledwie 115 cebul. Jak na O to bardzo mało I tak musiałam częściowo powywalać jednoroczne lwie paszcze, żeby zrobić miejsce. Zostawiłam tylko białe i limonkowe z nadzieją, że się wysieją. Obcięłam też piwonie. Na więcej cebulek nie mam na razie miejsca

Dziękować, dziękować

Spoko, u mnie cebulek też mikroskopijna ilość.
Mysza 14:15, 07 paź 2015

Szybko tylko pomacham
Zdjęcia śliczne, jak zawsze.
Do zobaczenia jutro
wietrzyk 18:19, 08 paź 2015

My gadu-gadu, a robota... w polu Nic już dzisiaj nie ruszyłam hi hi
Ale dobrze, że do Ciebie zajrzałam. Dowiedziałam się o istnieniu b a r b u l i
pozdrowienia Marta
Makao_J 22:23, 08 paź 2015

Hejka. O Barbuli to teraz czytałam w Magnolii. To naprawdę będzie hit sezonu. Sama z chęcią kupię jak natrafię w szkółce. Pogoda się popsuła a sadzenia jeszcze nie zakończyłam. Porażka. Mam do wsadzenia żywotniki i boję się bo tak mrozi wiatr.
AnnaCh 08:40, 09 paź 2015

Martuś witam się cieplutko , piątkowo i uciekam do pracy
Warmia 10:14, 09 paź 2015

wietrzyk napisał(a)
My gadu-gadu, a robota... w polu Nic już dzisiaj nie ruszyłam hi hi
Ale dobrze, że do Ciebie zajrzałam. Dowiedziałam się o istnieniu b a r b u l i
pozdrowienia Marta

Bardzo się cieszę, że zajrzałaś Ja wczoraj też nic nie zrobiłam w ogrodzie. Mam nadzieję, że w sobotę uda mi się nadgonić zaległości. A barbulę naprawdę warto mieć w ogrodzie. To piękny krzew i wydaje mi się, że nie jest mocno problemowy. U mnie rośnie już chyba trzeci sezon, kwitnie co roku i jej niebieskość jest niesamowita o tej porze roku.
Warmia 10:17, 09 paź 2015

Makao_J napisał(a)
Hejka. O Barbuli to teraz czytałam w Magnolii. To naprawdę będzie hit sezonu. Sama z chęcią kupię jak natrafię w szkółce. Pogoda się popsuła a sadzenia jeszcze nie zakończyłam. Porażka. Mam do wsadzenia żywotniki i boję się bo tak mrozi wiatr.

Hej Aniu, miło, że jesteś Ja też mam jeszcze troszkę pracy w ogrodzie i mam nadzieję, ze uda mi się wszystko zrobić. Pozdrawiam.
Warmia 10:18, 09 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Martuś witam się cieplutko , piątkowo i uciekam do pracy

Ja też witam Cię cieplutko U nas też zimnica rano, brrr Ale cóż, taki mamy klimat
Makao_J 12:33, 09 paź 2015

Sorki że tak rzadko do Ciebie zaglądam, ale mam sporo problemów i brak mi czasu.

Jadnak jestem całym sercem z całym ogrodowiskiem. Zaglądam bo jestem ciekawa jak Wy wszyscy przygotowujecie się do zimy. Mam wtedy pewność że o niczym nie zapomnę.

Obawiam się jednak że Graciliusy które ostatnio posadziłam mi przymarzły. Zobaczymy w przyszłym roku.

Czekam z utęsknieniem na wiosnę bo posadziłam już cebulki tulipanów. Mam też czarne i ciekawa jestem efektu. Może wtedy ruszę z własnym ogrodem na ogrodowisku.
Warmia 12:43, 09 paź 2015

Makao_J napisał(a)
Sorki że tak rzadko do Ciebie zaglądam, ale mam sporo problemów i brak mi czasu.

Jadnak jestem całym sercem z całym ogrodowiskiem. Zaglądam bo jestem ciekawa jak Wy wszyscy przygotowujecie się do zimy. Mam wtedy pewność że o niczym nie zapomnę.

Obawiam się jednak że Graciliusy które ostatnio posadziłam mi przymarzły. Zobaczymy w przyszłym roku.

Czekam z utęsknieniem na wiosnę bo posadziłam już cebulki tulipanów. Mam też czarne i ciekawa jestem efektu. Może wtedy ruszę z własnym ogrodem na ogrodowisku.

To życzę Ci, żeby wszystko już się wyprostowało i żebyś wiosną ruszyła ze swoim wątkiem. Jestem bardzo ciekawa Twojego ogrodu Pozdrawiam Aniu