Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 07:59, 13 gru 2015

Ty Waldku chyba nigdy nie przestaniesz zaskakiwać. Właśnie ujawniłeś kolejny swój talent. Mówię o jubilerstwie. Teraz to już w ogóle ciekawość mnie zeżre, ale już więcej nie pytam, bo faktycznie ciekawość to pierwszy stopień do piekła Powiem Walduś tak, zaskoczenie ogromne, bo tego to się nie spodziewałam. Szkoda, że musiałeś zmienić plany zawodowe, ale może kiedyś uda się Tobie do tego wrócić.
Anusia 09:44, 13 gru 2015

waldek727 napisał(a)

Martuś.
Ponieważ w moim życiu prywatnym jest to pasja nr 1 która przełożyła się na ponad dwudziestoletnią pracę zawodową, to odkryję przed Tobą tę kartę która być może już niczym Cię nie zaskoczy. Jestem projektantem biżuterii artystycznej i jubilerem. W chwili obecnej ze względu na poważny uraz kolana, musiałem zawiesić palnik i peany ,,na kołku". Znalazłem tymczasowe miejsce w dużej firmie spedycyjnej.
Czy kiedyś jeszcze powrócę do swojej ukochanej pasji i zawodu?
Nie wiem.

Nie tylko Martę zaskoczyłeś. Ja od pięciu lat mogę tak powiedzieć zajmuję się 'składaniem' biżuterii z koralików oraz robię bransolety z rzemienia i ceramiki
Warmia 09:47, 13 gru 2015

Anusia napisał(a)

Nie tylko Martę zaskoczyłeś. Ja od pięciu lat mogę tak powiedzieć zajmuję się 'składaniem' biżuterii z koralików oraz robię bransolety z rzemienia i ceramiki

To się nam talenty ujawniają
Anusia 09:51, 13 gru 2015

waldek727 13:34, 13 gru 2015

Warmia napisał(a)
Ty Waldku chyba nigdy nie przestaniesz zaskakiwać. Właśnie ujawniłeś kolejny swój talent. Mówię o jubilerstwie. Teraz to już w ogóle ciekawość mnie zeżre, ale już więcej nie pytam, bo faktycznie ciekawość to pierwszy stopień do piekła Powiem Walduś tak, zaskoczenie ogromne, bo tego to się nie spodziewałam. Szkoda, że musiałeś zmienić plany zawodowe, ale może kiedyś uda się Tobie do tego wrócić.

Martuś.
W każdym z nas drzemią pokłady energii do rozwijania własnych pasji życiowych, a nawet talentów. To co ja robię w życiu może kogoś zaskakiwać, ale ja nie przywiązuję do tego zbytniej uwagi, ponieważ dla mnie jest to chleb powszedni.
Co zatem robię?
Podziwiam ludzi którzy mają odmienne pasje od moich i wykonują perfekcyjnie to, czego ja nie potrafię zrobić. Ja od czasu zarejestrowania się na ,,Ogrodowisku" przestudiowałem w całości prawie wszystkie wątki ogrodowe i wiem, że takich osób na forum godnych podziwu jest bardzo dużo.
Ja odbieram Ciebie jako subtelną, delikatną i wrażliwą kobietę. Zatem również dla mnie było dużym zaskoczeniem to, że szlifujesz swoją technikę jazdy samochodem i skora jesteś do tego, aby samodzielnie zasiąść za kierownicą samochodu sportowego. Wspomnieć również muszę o Twojej córce, która jeśli tylko włoży dużo pracy i serca w to co robi, to w przyszłości również będzie potrafiła zaskakiwać tych, dla których sport w życiu jest czymś marginalnym.
Buźka za miłe słowa, i przywracanie nadziei powrotu do tego. czym otaczałem się każdego dnia mojego życia.
Dzięki.
sylwia_slomc... 13:41, 13 gru 2015

Waldek trzymam kciuki , żeby udało Ci się wrócić do tego co kochasz

Marta pogratuluj córce zapału i pasji
AnnaCh 13:45, 13 gru 2015

Martuś macham. U mnie leje i wieje strasznie
Walduś, zaskakujesz, tym razem artysta z Ciebie wyszedł, trzymam kciuki za powrót do swojej pasji, która jest jednocześnie zawodem. Zazdroszczę bardzo kiedy praca jest pasją, moja niestety nie jest, choć ją lubię
waldek727 16:11, 13 gru 2015

,,Wybierz pracę, którą kochasz, a nie będziesz musiał pracować nawet przez jeden dzień w swoim życiu."

Konfucjusz.
Rumianka 19:26, 13 gru 2015

Witaj Martuś, mam u Ciebie do nadrobienia 14 stron...
AsiaK_Z 11:01, 14 gru 2015

Pozdrawiam w szary poniedziałek i przesyłam troszkę wirtualnego