Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 08:44, 12 gru 2015

iwka napisał(a)
A Ty Marciu już wyspana po wczorajszej imprezie?

Coś nie mogłam dzisiaj dospać, a spać poszłam późno, więc dzisiaj chyba przysnę gdzieś po drodze z zawodów Hani.
iwka 08:46, 12 gru 2015

dzisiaj też macie zawody? w takim razie trzymam kciuki
Warmia 09:47, 12 gru 2015

iwka napisał(a)
dzisiaj też macie zawody? w takim razie trzymam kciuki

Trzymaj, trzymaj, bo ciężko będzie córci wyjść z grupy. Przeciwniczki trenują od pieluch. Moja Hanula przy nich to "przedszkolak". Ale, nigdy nie wiadomo a nuż nas zaskoczy.
Anda 16:18, 12 gru 2015

I jak? Również trzymałam kciuki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 16:29, 12 gru 2015

Anda napisał(a)
I jak? Również trzymałam kciuki

Dziękuję w imieniu Hani. Wygrała jeden z trzech meczów. Dwa pozostałe zagrała bardzo dobrze, ale niestety brakuje jej jeszcze techniki i kondycji. Tamte zawodniczki trenują od wielu lat, a moja Hania od półtora roku i to czasami tylko raz w tygodniu. Jak na ilość i jakość tych zajęć, które mają, to i tak robi ogromne postępy. Jest bardzo dzielna i zawzięta. Mam nadzieję, że przyjdzie taki dzień, że wygra z którąś z nich.
Anda 16:33, 12 gru 2015

Warmia napisał(a)

Dziękuję w imieniu Hani. Wygrała jeden z trzech meczów. Dwa pozostałe zagrała bardzo dobrze, ale niestety brakuje jej jeszcze techniki i kondycji. Tamte zawodniczki trenują od wielu lat, a moja Hania od półtora roku i to czasami tylko raz w tygodniu. Jak na ilość i jakość tych zajęć, które mają, to i tak robi ogromne postępy. Jest bardzo dzielna i zawzięta. Mam nadzieję, że przyjdzie taki dzień, że wygra z którąś z nich.

Super. Gratulacje Dziewczyna utalentowana
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
waldek727 16:44, 12 gru 2015

Warmia napisał(a)

Szacun.
Duże samochody mnie przerażają. Ja bym chciała kiedyś pojechać w rajdzie, ale nie jako pasażer. Na kursie rewelacyjnie jeździło mi się na torze kartingowym. Te zakręty, hmmm

Martuś.
Ja również pochylam przed Tobą czółko. Lubię odważne i za razem rozsądne kobiety.
Co do moich poczynań to tylko wyjaśnię, że nie był to kręcony film grozy z moim udziałem, a jedynie symulacja zachowań pojazdów wielkogabarytowych w trudnych warunkach atmosferycznych. Jako bezpieczne miejsce do przeprowadzania tego typu manewrów wybrano płytę lotniska.
Warmia 17:45, 12 gru 2015

Anda napisał(a)

Super. Gratulacje Dziewczyna utalentowana

Przekazałam
Warmia 17:45, 12 gru 2015

waldek727 napisał(a)

Martuś.
Ja również pochylam przed Tobą czółko. Lubię odważne i za razem rozsądne kobiety.
Co do moich poczynań to tylko wyjaśnię, że nie był to kręcony film grozy z moim udziałem, a jedynie symulacja zachowań pojazdów wielkogabarytowych w trudnych warunkach atmosferycznych. Jako bezpieczne miejsce do przeprowadzania tego typu manewrów wybrano płytę lotniska.

waldek727 01:25, 13 gru 2015

Warmia napisał(a)

Waldek zaskakuje każdego dnia. Mnie bardzo intryguje, czym on się zajmuje zawodowo.

Martuś.
Ponieważ w moim życiu prywatnym jest to pasja nr 1 która przełożyła się na ponad dwudziestoletnią pracę zawodową, to odkryję przed Tobą tę kartę która być może już niczym Cię nie zaskoczy. Jestem projektantem biżuterii artystycznej i jubilerem. W chwili obecnej ze względu na poważny uraz kolana, musiałem zawiesić palnik i peany ,,na kołku". Znalazłem tymczasowe miejsce w dużej firmie spedycyjnej.
Czy kiedyś jeszcze powrócę do swojej ukochanej pasji i zawodu?
Nie wiem.