Stół wygląda jak kupiony w dobrym sklepie, profesjonalna robota, śliczny jest Muszę sie tu rozejrzeć za smalcem. Do tej pory widziałam tylko taki z dużą ilością skwarek.
Dziękuję w imieniu M. Jest bardzo dumny z siebie, ale ja chyba bardziej. Nie macie czystego smalcu, takiego w kostkach?
Dziękuję. Legary będą ale nie wiem co będzie fruwało między nimi. Jeden z tarasów jest zepsuty mistrz budowlanki postanowił uzupełnić ubytek suchym betonem. Suchy beton był za suchy i się sypie na okrągło, trzeba było w końcu podjąć decyzję co z tym dalej zrobić i będą deski.
Nie widziałam jeszcze. Muszę pojechać zobaczyć w innych sklepach, ewentualnie w polskim, tylko że tam to drożyzna
To uważaj, bo u mnie już tyle smalcu poszło, że wolę nie liczyć kasy Te skrzdlate stwory są nieobliczalne i spraszają kumpli.
Na to liczę
Jesteś dobrą kucharką Reklama poszła w świat i goście się zlecieli
Po ilości postów domniemam że coś sie dzieje, patrzę a tu nie dość że masz stół w garażu taki jak ja w salunie, to jeszcze piękny na dodatek i moje kolory i ptaki w filiżankach karmisz nie ma się w czym kawy napić, ech