Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 18:46, 03 lut 2017

Anda napisał(a)
Stół wygląda jak kupiony w dobrym sklepie, profesjonalna robota, śliczny jest

Muszę sie tu rozejrzeć za smalcem. Do tej pory widziałam tylko taki z dużą ilością skwarek.

Dziękuję w imieniu M. Jest bardzo dumny z siebie, ale ja chyba bardziej.

Nie macie czystego smalcu, takiego w kostkach?
Anda 18:49, 03 lut 2017

Warmia napisał(a)

Dziękuję w imieniu M. Jest bardzo dumny z siebie, ale ja chyba bardziej.

Nie macie czystego smalcu, takiego w kostkach?

Nie widziałam jeszcze. Muszę pojechać zobaczyć w innych sklepach, ewentualnie w polskim, tylko że tam to drożyzna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 18:50, 03 lut 2017

kamila66 napisał(a)

Dziękuję. Legary będą ale nie wiem co będzie fruwało między nimi. Jeden z tarasów jest zepsuty mistrz budowlanki postanowił uzupełnić ubytek suchym betonem. Suchy beton był za suchy i się sypie na okrągło, trzeba było w końcu podjąć decyzję co z tym dalej zrobić i będą deski.

Z tego co rozumiem, to macie wylany ten taras i na to pójdą deski. U nas nie ma nic pod tarasem, tylko piach i agro.
Warmia 18:53, 03 lut 2017

Anda napisał(a)

Nie widziałam jeszcze. Muszę pojechać zobaczyć w innych sklepach, ewentualnie w polskim, tylko że tam to drożyzna

To uważaj, bo u mnie już tyle smalcu poszło, że wolę nie liczyć kasy Te skrzdlate stwory są nieobliczalne i spraszają kumpli.
Anda 18:55, 03 lut 2017

Na to liczę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 18:56, 03 lut 2017

Warmia napisał(a)

To uważaj, bo u mnie już tyle smalcu poszło, że wolę nie liczyć kasy Te skrzdlate stwory są nieobliczalne i spraszają kumpli.

Jesteś dobrą kucharką Reklama poszła w świat i goście się zlecieli
amelia_b 19:19, 03 lut 2017

Po ilości postów domniemam że coś sie dzieje, patrzę a tu nie dość że masz stół w garażu taki jak ja w salunie, to jeszcze piękny na dodatek i moje kolory i ptaki w filiżankach karmisz nie ma się w czym kawy napić, ech
Warmia 19:36, 03 lut 2017

Anda napisał(a)
Na to liczę

Ja Ci radzę uważaj. Jak się zwiedzą, to się nie opędzisz. U nas butelkowy karmnik jest opróżniany w pół dnia
Warmia 19:37, 03 lut 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Jesteś dobrą kucharką Reklama poszła w świat i goście się zlecieli

Ja jak mój nowy stół też Ciebie lubiem
Warmia 19:39, 03 lut 2017

amelia_b napisał(a)
Po ilości postów domniemam że coś sie dzieje, patrzę a tu nie dość że masz stół w garażu taki jak ja w salunie, to jeszcze piękny na dodatek i moje kolory i ptaki w filiżankach karmisz nie ma się w czym kawy napić, ech

Widzisz, ja takiego ładnego nie mam w salunie Będę miała na tarasie. A filiżanki przeca pisałam, że stare, więc spoko kawki jest w czym się napić.