Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 20:49, 03 lut 2017

amelia_b napisał(a)
He he w życiu nie widziałam żeby ktoś tak pięknie oprawił szczypiorek

Amelia, nie załamuj mnie. Przecież tam som kwiatki, maniunie jeszcze, ale som i to nie szczypior. Szczypior rośnie obok, ale nie uwierzysz w czym? w filiżance
Warmia 20:52, 03 lut 2017

patrycja napisał(a)
Hej hej może wyjde na głupka ale krzesła będą?

Nie no, na głupka to nie, ale... Krzesła będą, a nawet są. Na razie mamy takie pseudo wiklinowe, bo na takie jakbym chciała to mnie nie stać na razie
amelia_b 20:54, 03 lut 2017

Warmia napisał(a)

Amelia, nie załamuj mnie. Przecież tam som kwiatki, maniunie jeszcze, ale som i to nie szczypior. Szczypior rośnie obok, ale nie uwierzysz w czym? w filiżance
he he co tam jeszcze w tych filiżankach trzymasz? śmieje się do telefonu z tego szczypiorku a mój młody: " zobacz tatuś to się nazywa głupota"
Warmia 20:56, 03 lut 2017

Anda napisał(a)
Pięknie to wygląda, już teraz, a jak zakwitną to dopiero będzie Dzisiaj pojechałam po hiacynty a wróciłam z ciemiernikiem

Ja pojechałam po nasionka i przywiozłam dwa ciemierniki. Stały takie bidne, ostatnie i żal było ich nie wziąć. A, że były większe niż te co kupowałam w Lidlu i do tego tańsze, to byłby grzech, gdyby ze mną się nie zabrały
patrycja 20:58, 03 lut 2017

amelia_b napisał(a)
He he w życiu nie widziałam żeby ktoś tak pięknie oprawił szczypiorek
Ha Ha dobre uśmiałam się do łez szczypiorek
AsiaK_Z 21:00, 03 lut 2017

Ameliiiii, to było świetne hahahaaaaa leżę i kwiczę
Warmia 21:00, 03 lut 2017

amelia_b napisał(a)
he he co tam jeszcze w tych filiżankach trzymasz? śmieje się do telefonu z tego szczypiorku a mój młody: " zobacz tatuś to się nazywa głupota"

Takie tam różności. Moja córcia dostała dzisiaj hiacynta w filiżance. Aż się teraz przeraziłam jaka ja jestem monotematyczna.
Kasya 21:08, 03 lut 2017

u mnie szafirki juz przekwitly
a stol wykonany profesjonalnie co bedzie nastepne ?
Warmia 21:18, 03 lut 2017

Kasya napisał(a)
u mnie szafirki juz przekwitly
a stol wykonany profesjonalnie co bedzie nastepne ?

Te szafirki są zeszłoroczne, cudem znalezione w jakiejś doniczce w garażu.
Za komplement dziękuję w imieniu męża. Mi się marzy ława do salonu, ale zobaczymy
W tym roku będzie robiony jeszcze domek narzędziowy i skrzynie do warzyw. Jest co robić
zabaewa 23:02, 03 lut 2017

No widzisz - taki M. to skarb. Mój specjalizuje się w pergolach, trejażach i odnawianiu koryt dla świń czy ławek stangretów aaaa i starych kół od bryczki
Ja już przestałam bawić się w smakołyki dla ptaszkówych bandziorków... Walę słonecznik do karmników i wieszam słoninę bo inaczej nie starczyłoby mi czasu na gotowanie, zastyganie itp... Dzisiaj nawiedziły mnie kwiczoły - podjadały jabłka wyłożone dla kosów Pewnie były przelotem.