Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

zabaewa 22:29, 30 sty 2017

Jestem za ogniskiem Dobrze się ubrać, koce na plecki i da się zrobić
A ja już zaczęłam w sobotę prace ogrodowe - pociachałam winogrona i wisterię i podwiązałam do siatki pędy jeżyn. Ale byłam z siebie zadowolona... A M. pukał mi po głowie rozpalając w kominku hi hi....
zawitka 10:06, 31 sty 2017

Marta dzięki za Pezemkową trawkę to chyba Pegazus ????
Warmia 19:44, 31 sty 2017

zabaewa napisał(a)
Jestem za ogniskiem Dobrze się ubrać, koce na plecki i da się zrobić
A ja już zaczęłam w sobotę prace ogrodowe - pociachałam winogrona i wisterię i podwiązałam do siatki pędy jeżyn. Ale byłam z siebie zadowolona... A M. pukał mi po głowie rozpalając w kominku hi hi....

Szalona kobieta z Ciebie
Anda 16:02, 03 lut 2017

Warmia napisał(a)

Jazda na łyżwach na polu to niezła zabawa A fotki piękne po prostu, aż zacytować musiałam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 18:00, 03 lut 2017

Anda napisał(a)

Jazda na łyżwach na polu to niezła zabawa A fotki piękne po prostu, aż zacytować musiałam

Ewcia, bardzo dziękuję. Ten dzień był naprawdę piękny i tak pięknie się kończył, że aż się prosił o uwiecznienie.
Warmia 18:07, 03 lut 2017

Dzisiaj robiłam kolejną porcję jedzonka dla skrzydlatych żarłoków. Niedługo zjedzą mnie razem z kapciami. Jest ich coraz więcej każdego dnia.
Wystawiłam filiżanki z ziarenkami i tłuszczykiem na taras, żeby wszystko zastygło i co... i pstro, bo nie zdążyłam ich powiesić

Spryciule były szybsze
Anda 18:09, 03 lut 2017

Super, smakuje im A przepis na te pyszności możesz mi podać?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 18:17, 03 lut 2017

Anda napisał(a)
Super, smakuje im A przepis na te pyszności możesz mi podać?

Kupuję gotowe mieszanki dla ptaków i zalewam je roztopionym smalcem. Napełniam tą miesznką skórki od pomarańczy, pomelo i dzisiaj znalazłam stare filiżanki.

Warmia 18:28, 03 lut 2017

Jakiś czas temu pisałam, że M zabrał się za stół na taras. Stół jest już gotowy i schnie w garażu. Może trzeba będzie pomalować go jeszcze raz, ale ja już jestem zachwycona.
Pokażę Wam, bo nie wytrzymam, ale przepraszam za jakość zdjęcia. W garażu niestety jest kiepskie oświetlenie.

AsiaK_Z 18:30, 03 lut 2017

Brawa dla eMusia piiiiięęęęknyyyy