Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Katkak 12:19, 07 maj 2017

Marti co to za cudny mega powojnik ?
Warmia 13:06, 07 maj 2017

Katkak napisał(a)
Marti co to za cudny mega powojnik ?

Kasiu, najprawdopodobniej to Atragene - Maidwell Hal. Nie mam stuprocentowej pewności, bo jak go kupowałam, czyli sześć lat temu, nie zwracałam uwagi na nazwę i odmianę. Ktoś jakiś czas temu podał mi tę nazwę i faktycznie ten mój jest podobny. W tym miejscu są posadzone dwa. Kwitnie wiosną, a potem powtarza kwitnienie.
AsiaK_Z 14:02, 07 maj 2017

Maaaaartiiiiii, dzięki za prezenty Mam nadzieję, że ich nie zmarnuję
Warmia 14:27, 07 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Maaaaartiiiiii, dzięki za prezenty Mam nadzieję, że ich nie zmarnuję

Się polecam na przyszłość
Gardener27 14:57, 07 maj 2017

Rewolucja w warzywniku widzę że trwa, już teraz bardzo imponująco się zapowiada. Wybrałaś tę szklarnię gdzie poliwęglan montuje się na szpilkach ?

Powojnik na ścianie robi wrażenie, nie mam u siebie ani jednego i chyba najwyższy czas coś przygarnąć.
Katkak 15:06, 07 maj 2017

Warmia napisał(a)

Kasiu, najprawdopodobniej to Atragene - Maidwell Hal. Nie mam stuprocentowej pewności, bo jak go kupowałam, czyli sześć lat temu, nie zwracałam uwagi na nazwę i odmianę. Ktoś jakiś czas temu podał mi tę nazwę i faktycznie ten mój jest podobny. W tym miejscu są posadzone dwa. Kwitnie wiosną, a potem powtarza kwitnienie.

Prześliczny jest. Fajna ta rewolucja przy warzywniku
Warmia 15:09, 07 maj 2017

Gardener27 napisał(a)
Rewolucja w warzywniku widzę że trwa, już teraz bardzo imponująco się zapowiada. Wybrałaś tę szklarnię gdzie poliwęglan montuje się na szpilkach ?

Powojnik na ścianie robi wrażenie, nie mam u siebie ani jednego i chyba najwyższy czas coś przygarnąć.

Poliwęglan montowany na jakieś żabki drucikowe Mariusz już wymyślił jak zabezpieczyś ścianki przed wypadaniem. ZabaEwa potwierdziła to, czego się obawiałam, że będę zbierać ścianki po polu przy trochę mocniejszym wietrze.
Drugi raz bym nie kupiła takiej pseudo szklarni. Następna będzie ze szkła.
Warmia 15:15, 07 maj 2017

Katkak napisał(a)

Prześliczny jest. Fajna ta rewolucja przy warzywniku

Kasiu, rewolucja planowana od dawna, ale dopiero w tym roku doszła do skutku. Jeszcze długa droga przed nami, bo największy problem to pogoda i chroniczny brak czasu. Ale damy radę, bo już dłużej nie zniesę tego bałaganu.
Gardener27 15:30, 07 maj 2017

Szkoda że wcześniej nie wspominałaś że chcesz nabyć szklarnię. Agatka z wątku Ogród naturalny, pachnący lasem ma fajną bo poliwęglan jest wsuwany w szyny i żaden wiatr tego nie wyrwie. Klik
AsiaK_Z 15:30, 07 maj 2017

Gardener27 napisał(a)

Przemkuuuuuu, ten powojnik na zdjęciach to pikuś na żywo to dopiero widoooook łooooo