Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 21:01, 02 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)
A jak Hania dzisiaj się miewa? Po taaaakim maratonie ogrodowym

Za bardzo nie narzekała. Zobaczymy co będzie jutro, bo dzisiaj była na masażu. I nie był to masaż relaksacyjny, tylko taki dla sportowców.
amelia_b 21:04, 02 maj 2017

Cudowną będziesz mieć szklarenkę Hania bardz precyzyjnie ścieżkę ułożyła, pięknie jej to wyszło jak zawodowcowi
AsiaK_Z 21:05, 02 maj 2017

Warmia napisał(a)

Za bardzo nie narzekała. Zobaczymy co będzie jutro, bo dzisiaj była na masażu. I nie był to masaż relaksacyjny, tylko taki dla sportowców.

Ja po pracach ogródkowych mam tylko kąpiel
Warmia 21:11, 02 maj 2017

amelia_b napisał(a)
Cudowną będziesz mieć szklarenkę Hania bardz precyzyjnie ścieżkę ułożyła, pięknie jej to wyszło jak zawodowcowi

Prawda? Już jej zapowiedziałam, że będzie robiła ścieżki w całym ogrodzie
Gruszka_na_w... 21:12, 02 maj 2017

Jak ja lubię takie dzieci, którym chce się robić cokolwiek poza siedzeniem przed tv i komputerem. Dla zwykłej przyjemności wspólnej pracy czy zabawy. Brawa dla Was za to, że nie zabiliście w niej tej chęci gadaniem typu: pobrudzisz się, źle robisz, nie ruszaj. Bardzo klimatyczny ma ten swój domek na wysokościach.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Warmia 21:15, 02 maj 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Ja po pracach ogródkowych mam tylko kąpiel

Ja bym chyba zasnęła w wannie
Warmia 21:21, 02 maj 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Jak ja lubię takie dzieci, którym chce się robić cokolwiek poza siedzeniem przed tv i komputerem. Dla zwykłej przyjemności wspólnej pracy czy zabawy. Brawa dla Was za to, że nie zabiliście w niej tej chęci gadaniem typu: pobrudzisz się, źle robisz, nie ruszaj. Bardzo klimatyczny ma ten swój domek na wysokościach.

Dziekuję Ci, nas to również cieszy, tym bardziej, że sama chciała. Nikt jej nie namawiał. Miała z tego ogromną radochę i satysfakcję na koniec.
Domek robiony przez męża, ale niestety już nie używany i najprawdopodobniej w tym tygodniu zmieni właściciela. Tak nam jakoś ta Haneczka spoważniała, że taki domek to obciach.
AnnaCh 11:58, 03 maj 2017

Marta, no córcię masz super
Moja niestety nie pomaga mi w ogrodzie, czasem ją o coś poproszę, ale nie sama z siebie Za to pomaga mi bardzo w opiece nad Jaśkiem, mogę iść do ogrodu, a ona z nim się bawi
Pozdrawiam.
Kasia_CS 09:00, 04 maj 2017

Córeczka kochana mój brzdąc na razie tylko rozrabia w ogrodzie i czasem nie mam już do niego sily, gdy po raz kolejny depcze mi z pieczołowitością podzielone roślinki a z mieszkania tylko paluszkiem pokazuje na ogród, ze On chce TUUU! i jak tu go nie zabrać ze sobą
jolanka 09:20, 04 maj 2017

Kurcze, a ja nie mogę doprosić się ścieżek nawet do śmietnika
I gdzie tu sprawiedliwość Córki nie mam