Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

07_Rene 15:32, 15 sie 2015

Dawno mnie u Ciebie nie było. Jestem pozytywnie zaskoczona ogrodem Taras cudowny macie. Kosmetyczne poszerzanie rabat Cię czeka ale to pryszcz...
Piękne budleje, wysokie u Ciebie rosną.
Warmia 20:28, 15 sie 2015

Przed chwilą nawiedziła nas burza piaskowa. Wiało tak mocno, że wszystkie drzewa i krzewy momentami leżały na ziemi. Na szczęście nic nie połamało. Wczoraj założyliśmy nowy batut na trampolinę i jak zobaczyłam co się szykuje to się załamałam. Bałam się, że znowu ją gdzieś poniesie. Szybko w tym wietrze mocowaliśmy ją do ziemi. Trampolina stoi tylko meble z tarasu zwiało . Teraz pada i trochę grzmi. Zrobiło się chłodniej i przyjemniej. Trochę robi się ciemno, bo nie mamy prądu, ale co tam. Pada i jest git.
Warmia 20:37, 15 sie 2015

07_Rene napisał(a)
Dawno mnie u Ciebie nie było. Jestem pozytywnie zaskoczona ogrodem Taras cudowny macie. Kosmetyczne poszerzanie rabat Cię czeka ale to pryszcz...
Piękne budleje, wysokie u Ciebie rosną.

Renatko dziękuję Taras robił mój mąż ze znajomym. Brakuje nam jeszcze porządnego zadaszenia, ale na to troszkę musimy poczekać. Na razie mamy prowizoryczny daszek, który wytrzymał już nie jedną wichurę i śmiejemy się, że lepszego to nikt nie ma.
Rabaty przy tarasie faktycznie muszę poszerzyć i trochę pozmieniać. Wtedy mam nadzieję, że będzie jeszcze ładniej.
Gardener27 22:00, 15 sie 2015

Dobrze że nie narobiło większych szkód U Ciebie dzisiaj burzowo a u mnie nawet nie spadła kropla deszczu Wszystko musiałem znowu podlewać i dopiero wyłączyłem zraszacze
Warmia 22:14, 15 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Dobrze że nie narobiło większych szkód U Ciebie dzisiaj burzowo a u mnie nawet nie spadła kropla deszczu Wszystko musiałem znowu podlewać i dopiero wyłączyłem zraszacze

Popadało z godzinkę, ale najpierw najedliśmy się strachu. Córka u koleżanki, kilka ulic dalej. Właśnie miała wracać do domu, ale na szczęście nie zdążyła wyjść.
AnnaCh 22:16, 15 sie 2015

Kurcze Marta dobrze, że nic się u Ciebie nie stało, bo właśnie w tv oglądam obrazki tej nawałnicy nad Poznaniem, strasznie to wyglądało...
Warmia 22:21, 15 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Kurcze Marta dobrze, że nic się u Ciebie nie stało, bo właśnie w tv oglądam obrazki tej nawałnicy nad Poznaniem, strasznie to wyglądało...

Pod Poznaniem też. To cud, że nic się u nas nie stało. Teraz siedzimy bez światła, piszę z komórki i nie wiem na jak długo wystarczy mi baterii
AnnaCh 22:32, 15 sie 2015

Rano wstaniesz i będzie widno I ciesz się, że słoneczko nie odsłoni zniszczeń
Warmia 22:35, 15 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Rano wstaniesz i będzie widno I ciesz się, że słoneczko nie odsłoni zniszczeń

Zniszczeń na szczęście nie ma.
Karol99 22:38, 15 sie 2015

Ta nawałnica pod Poznaniem to masakra. Albo jest susza, albo jak pada, to wyrządza masakryczne szkody.
U mnie dosłownie pokropiło...