Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Jana 19:34, 18 gru 2015

Basilikum napisał(a)
dzis po powrocie z pracy mialam Taki widok z okna

fajny widok
Basilikum 19:37, 18 gru 2015

owce zostaly na noc wiec rano beda tez widoki
Hana75 20:04, 18 gru 2015

Basilikum napisał(a)
przepis w ciastkarni jest a ciastkarnia w dziale kulinarnym
ja mysle, ze okulary zawsze dodaja lat niezalezie jak dobrane. Fajnie, ze ich juz nie mam.

Pewnie masz rację. Ja ostatnio chciałam kupić takie z fotochromami (zaciemniające się) ale córka mi powiedziała, że wyglądam jakbym miała 20 lat więcej!
Osłupiałam! Cały czas chodzę z dwoma parami (zwykłe i przeciwsłoneczne z mocami), denerwuje mnie to strasznie, ale cóż.
Dzięki za namiary na ciasteczka zrobię je na Święta BN.
Buziaki
Basilikum 20:10, 18 gru 2015

zrob teraz one dlugo moga lezec. Ja chowam do puszki i jak moj ciasteczkowy potwor sie do nich nie dobiérze to calkiem dlugo wytrzymuja.
Ja wlasnie fotochromy mialam. Wygodne bardzo byly, ja troche na swiatlo sloneczne uczulona jestem, razi mnie i mruze. Teraz musze swoje sloneczne przerobic i wstawic szla bez mocy.
Hana75 20:20, 18 gru 2015

Basilikum napisał(a)
zrob teraz one dlugo moga lezec. Ja chowam do puszki i jak moj ciasteczkowy potwor sie do nich nie dobiérze to calkiem dlugo wytrzymuja.
Ja wlasnie fotochromy mialam. Wygodne bardzo byly, ja troche na swiatlo sloneczne uczulona jestem, razi mnie i mruze. Teraz musze swoje sloneczne przerobic i wstawic szla bez mocy.

OK. Zrobię i schowam. Najlepiej z podwójnej porcji
Co do okularów, to już wszystko wiadomo.
Ja mam też ten sam problem z mrużeniem oczu. Najgorzej jest nocą. Światła samochodów mnie tak oślepiają, że często bezwiednie zamykam oczy. Dlatego też bardzo rzadko, nocą jeżdżę samochodem.
Basilikum 20:29, 18 gru 2015

ja zawsze z podwojnej porcji robie
a noca niestety musze jezdzic, jak teraz do prac jade to ciemno jest i czasami jak wracam to tez

cos mnie rozbiera, w nosie kreci. Mezus juz miete zaparzyl i grzecznie tabletek pare wzielam. Zaraz zmykam do lozka. Jutro musi byc lepiej
Hana75 20:48, 18 gru 2015

Izula, ja właśnie dochodzę do siebie po wirusowym zapaleniu krtani.
Polecam naleweczkę i do łóżeczka.
Zdrówka, jutro sobota
trzeba będzie zabrać się za przedświąteczne porządki
waldek727 22:19, 18 gru 2015

Ty to masz Izunia ciekawy świat.
Aż Ci zazdroszczę tej sielanki.
Pozdrawiam.
Basilikum 11:06, 19 gru 2015

Waldus swiat tworzymy sobie sami

pieke chleb czekoladowy komu komu??
Anda 16:30, 19 gru 2015

Mnie mnie

Pozdrawiam cukierniczke
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies