Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Rytla 20:09, 09 gru 2016

Kasiek napisał(a)
Hahahaha Ty pomponie jeden A kubraczek, a buty, a pas ?
Nie wspomne juz o innych tak bardzo znamiennych dla Mikolaja akcesoriach ...

O pastorale na ten przykład

ech, ech! jutro córy zdają egzaminy i w końcu nawet my zaczniemy się na święta szykować, póki co tylko bardzo ascetyczny "wieniec" adwentowy mamy, ale zdążymy, zdążymy, wszak choinkę tradycyjnie stroimy w wilię
Kasiek 20:11, 09 gru 2016

Iza ja tez przykleilam do niektorych okien, kupilam torebki standartowe, ale mozna zrobic i mniejsze i wieksze...Zreszta, co ja Ci tu bede gadac, przeciez sama wiesz
20:17, 09 gru 2016
orzechówkę i ja polecam ...na problemy z żołądkiem i na grypę żołądkowa... i jak się jedzie w świat gdzie jedzenie wątpliwe to pasuje zabrać i łyknąć przed jedzeniem

zielone orzechy o takie które trzeba zerwać z drzewa w czerwcu /lipcu

milion przepisów w necie ..kliknęłam w pierwszy lepszy ...i nie kupi sie zielonych orzechów w sklepie ...trzeba naszabrować ...10szt to jest wystarczająca ilość
http://smaki-katriny.blogspot.com/2015/06/lecznicza-nalewka-orzechowa-orzechowka.html

Basilikum 20:35, 09 gru 2016

a 10 szt to moge w przedszkolu naszabrowac, zebym tylko do czerwca nie zapomniala o nalewce. Chociaz ja raczej nie mam problemow zoladkowych, moge bigos mlekiem popijac ale R sie moze przydac czasami.

Rytla niech wiec egzamin pojdzie jak z platka a potem swietowanie az do Nowego Roku

Kasiu no wiem my w przedszkolu czapeczki produkujemy teraz

hanka_andrus 20:44, 09 gru 2016

W ubiegłym roku taką zrobiłam i na choinkę zawiesiłam! Każdy się zastanawiał co to za bombka!

Ile tych torebeczek na jedna gwiazdę potrzeba?
Rytla 20:46, 09 gru 2016

czapeczki takie też robilam z dziewczynkami, chłopców jutro posadzę niech robią! dziękuję za przypominajkę

a dziewczyny nie mogą świetować do nowego roku, bo w styczniu kolejne egzaminy, a w lutym i marcu następne i następne, starsza 3 gimnazjum, a młodzsza 2i3 na raz realizują domowo, trochę tego jest!
Kasiek 20:46, 09 gru 2016

Haniu chyba najladniej wyglada z 6 torebek, no ale moze inne dziewczyny inaczej robia
Iza, wczoraj na yutubce ogladalam jak sie robi te czapeczki, fajowe sa
Basilikum 20:49, 09 gru 2016

Rytla masz szkole domowa? czy nauczanie domowe to sie nazywa?

Haniu 6 torebek trzeba
Rytla 21:00, 09 gru 2016

edukacja domowa, a formalnie "uczeń spełnia obowiązek szkolny poza szkołą"
Basilikum 21:43, 09 gru 2016

tak tak o tym wlasnie myslalam -czapka z glowy podziwiam