Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Wendy79 23:40, 02 sty 2017

bacowa napisał(a)
To ja ci zapodam taki pomysł na ognisko.

Ewo, gdybyś tak miała bliższe zdjęcie na brzozową i mogła je u mnie pokazać, byłabym bardzo wdzięczna. To z brzozą youngii i hostowiskiem już mam zapisane w swoich inspiracjach
08:47, 03 sty 2017
bacowa napisał(a)

zrobiłabyś choć może wizytówkę z twojego ogrodu? widziałam troche tych fotek porozsypywanych po watkach .... w jednym miejscu by były bo masz co pokazywać czy ta fota z twojego ogrodu?

PS zapraszam do mojego wątku na pokazywanie tych ładnych widoków)
Iwk4 09:17, 03 sty 2017

Tak, to Ewy ogród.
abiko 12:20, 03 sty 2017

margaretka3 napisał(a)

Jana, zmusić to się nie da. Ale zachęcać, podsuwając fajne lektury.
Mój nastarszy uwielbia komiksy, od tych nie można go oderwać, dlatego powieści ja mu wybieram, bo on by sam po nie nie siągnął. Może zdziała metoda, że poprosisz córkę o opinię jakieś książki, bo np. Twoja koleżanka nie wie, czy kupić taką na prezent (córka poczuje się dowartościowana, że ktoś chce znać jej zdanie i na nim się oprzeć). Jak poprosiłam mojego najstarszego o opinię co do Kronik Archeo, bo nasza forumowa Ania chciała wiedzieć, czy ją kupić, to syn od razu usiadł i przeczytał.

Kurcze.. a ja kupiłam książkę małemu i właśnie zamówiłam sobie dwa kolejne tomy Czytam zwierzoduchy Moze to jest pomysł..
abiko 12:23, 03 sty 2017

Gosia.. ależ stron. Buziaki i uściski na Nowy Rok. Widziałam plany, ależ Ci dziewczyny pomogły fajnie.. ognisko u Ciebie aż się prosi. Będę kibicowała oczywiście
abiko 12:46, 03 sty 2017

Gosia a kocimiętkę kubańską mi skubniesz na wiosnę?
Pszczelarnia 12:49, 03 sty 2017

Gosiu, na planach się zatrzymałam, doczytuję. W planach cieńka jestem i nie umiem.
abiko 12:54, 03 sty 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Gosiu, na planach się zatrzymałam, doczytuję. W planach cieńka jestem i nie umiem.

I to jest chyba Ewa Twój fenomen. Mówisz, że nie umiesz planować, ale potem wychodzi idealnie
Pszczelarnia 13:00, 03 sty 2017

bacowa napisał(a)

Bajka! Ognisko! Jak dla mnie. Ale muszę też o grillu przy domu pomyśleć .

Widzę, że kierowcę do Maszki mamy! To robię produkcję biletów - rozsad.

Linie proste są świetne. Wydaje mi się, że naturą morwy jest być dużym drzewem.

Pszczelarnia 13:06, 03 sty 2017

abiko napisał(a)

I to jest chyba Ewa Twój fenomen. Mówisz, że nie umiesz planować, ale potem wychodzi idealnie

Oj nie, oj nie.
Radzę się wielu osób na forum. Mam miejsca w ogrodzie na widok, których stękam i odwracam głowę - ale przecież nie będę się smucić z tego powodu, bo po co?

Rabatę przy oknie kuchennym robiłam 3 razy od podstaw (a to wyzwanie, bo są tam duże krzewy cisów i bukszpanów i różaneczników) i dalej jest nie tak. Ale dlatego, że od razu nie wycięłam drzew tylko kombinowałam z nimi.