Gabrysiu,
Ad. 1 Kilka razy dziennie spradzam, czy ktoś sie jeszcze nie pojawił z nowymi nasionkami Jak sęp Więc nie daj sie prosić.
Ad. 2 Czyli wszystkie role i miejsca już obsadzone
Ad. 3 Przydała mi sie bardzo Twoja lista, dziękuję - wybrałam na to mokrzejsze miejsce klona czerwonego, odmianę jakąś niższą poszukam.
Ad. W sadzie niestety jest jeszcze mniej miejsca, zwłasza że jeszcze będę go upychać jagodowymi. Jeśli mam mieć ognisko, a przydałoby się, bo robiliśmy je dotąd często, to tam, gdzie rysowałam. Nie umiem mu znaleźć lepszego miejsca.
Gosiu ,Witam się po świątecznie ,a przed Nowo rocznie ,uf zdążyłam .
Wiesz ,że też chciałam ognisko ,niestety nie ma gdzie ,od strony lasu ,boję się ,blisko tarasu za mało miejsca .
Witaj Reniu! Klimat świąteczny nadal jest
Fakt, Ty masz las bardzo blisko. My ogniskujemy częściej niż grilujemy, no chyba że z wiekiem dzieci proporcje się zmienią, to i koncepcja się zmieni.
Wow, 14 m, masz miejsca a miejsca. To możesz spokojnie poszaleć z drzewami
O lipie tez marzę, ale to marzenie się nie spełni w moim ogrodzie, bo nawet ta mniejsza odmiana "Rancho" jest za duza. W znajomej szkółce mówią, ze wolno rośnie, wiec kupuj od razu większy egzemplarz
Ciekawa jestem, jakiego czerwonego klona wybierzesz. Wszystkie są bardzo ładne
Brzozy warto wymienić na Doorenbosy. Piękne są i bardzo kształtne, nawet w starszym wieku.
Morwa stała u mnie dwa lata w donicy. Teraz ja wsadziłam do gruntu. Owocu jeszcze się nie doczekałam, ale może w przyszłym roku coś będzie Mam odmianę Kagayamae. Ona jest raczej mała. Ma piękne, duze liscie. To czarna morwa. Lubie drzewka, które nie są aż tak popularne