Wróciłam z ogrodu, bo zaczęło porządnie padać , a tu taka niespodzianka u Ciebie . Jeszcze w deszczu siałam późną marchew, ogórki i słonecznik. Zabrakło mi czasu na szparagową i koperek. Robię obiad i przeglądam co tam słychać.
Ile ma Twój żywopłot grabowy, bardzo ładnie wygląda? Czy Ty masz tam tyyyle posadzonych drzew, czy to tylko takie wrażenie na zdjęciu? Jeśli na prawdę tam tak gęściutko, to co ile je sadzisz? Maciek ciągle mnie namawia na większą ilość drzew, a ja trochę się boję.
U mnie orliki w takiej samej fazie Co to za roślina na zdjęciu z bordowymi liśćmi?
Czasu ciągle za mało dla ogrodu, też próbuję coś wyrwać tej pogodzie, ale czasami to walka z wiatrakami...
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam!
"Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu."
~ Władysław Tatarkiewicz