Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 19:57, 20 maj 2016

07_Rene napisał(a)
Ale wielki warzywnik Podziwiam.
Patent ze słoikami fajny.
u nas duży warzywnik bo z tego dużo korzystamy, jesteśmy samowystarczalni, prawie mamy też własne ziemniaki na całą zimę i zboże agrowłóknina na sloikach się ślizga, trzeba ją dodatkowo przytwierdzić do ziemi kamieniami ale sposób działa
Jana 19:59, 20 maj 2016

olga80 napisał(a)
ale masz już ładne warzywka moje dopiero noski wystawiają Patent ze słoikami rewelacyjny
dziękuję, myślę, że to zasluga agrowłókniny że takie duże patent polecam każdy w domu ma zbędne słoiki
Jana 20:02, 20 maj 2016

anabuko1 napisał(a)
O proszę już warzywka spore..
U mnie tez coś rośnie.ale najpierw trzeba jeszcze ziele wyplewić.bo to rośnie za szybko.
Już miałam czysto.a wczoraj jak popatrzyłam, znowu, szykuje się pół dnia plewienia.
W warzywniku i po wszystkich rabatach
Weekend zapowiada się ciepły,więc i popracować i po odpoczywać może da się dobrze
niestety po tych deszczach straszne chwasty, a dziś i tak musiałam podlać nasionka, też liczę, że jutro choć trochę zrobię w ogrodzie, ale mam mało czasu...warzywka własne cieszą, nawet moja córka z byłej piaskownicy zrobiła sobie rabatę i coś posadziła
Jana 20:03, 20 maj 2016

Milka napisał(a)
Jana, ogromny warzywniak, mnóstwo pracy...podziwiam, a zbiorów przyszłych już zazdraszczam
Irenko co do warzywnika to ogrom pracy głównie mojej teściowej, ja zbieram plus moja rola tam to sad
Jana 20:05, 20 maj 2016

Marlenaa napisał(a)

Ooo.. jaa... ile dobra A ile roboty przy tym. Podziwiam...
widziałam jakie Ty prace poczyniłaś i to sama
Jana 20:09, 20 maj 2016

dla Was kilka fotek z spaceru.....kiedy ja się doczekam takiej kaliny? Życia mi braknie...chyba muszę na większe rośliny się przestawić
Marlenaa 20:23, 20 maj 2016

Piękne widoki Moja kalina do kolan mi sięga będę czekać razem z Tobą.
Jana 20:27, 20 maj 2016

Marlenaa napisał(a)
Piękne widoki Moja kalina do kolan mi sięga będę czekać razem z Tobą.
to łączę się w bólu bo moja z B tak samo...tylko, że moja ma kilka lat i jeszcze nie kwitła, trefna czy co?
ryska 20:37, 20 maj 2016

Pięne widoki ze spaceru. W Waszym warzywniaku nie można się nudzić, wieczna robota. Ale warto dla smaku i zdrowia
zbigniew_gazda 21:07, 20 maj 2016

Dziękuję Jana za odwiedzinki u mnie. Podziwiam warzywnik - co swoje to swoje i jakie smaczne. A widoki ze spaceru takie dla mnie swojskie - też masz górki.